Meghan Markle muncește. Fără Harry. Are o colegă CELEBRĂ
09 iul, 23:55, de  Simona Haiduc
Departe de Familia regală a Marii Britanii, eliberați de angajamentele Coroanei, dar privați de avantajele inclusiv financiare oferite de această apartenență, prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, trebuie să-și găsească surse de venit. Când s-au instalat la Los Angeles, după ce au petrecut, la începutul anului, o scurtă perioadă de timp în Canada, aveau planuri mărețe. Pandemia de coronavirus le-a încurcat însă socotelile.
Este un prim angajament
Este un prim angajament

Lucrurile par însă să intre într-un fel de normal. În noianul de relatări și speculații care apar despre Harry și Meghan a circulat și informația, potrivit căreia cei doi ar urma să apară și să vorbească la diferite conferințe, reunini și alte activități de acest gen. 

Și iată că un prim astfel de eveniment va avea loc curând. Între 13 și 15 iulie 2020, se va desfășura Girl Up Global Leaderchip Summit, o întrunire ce-și propune să încurajeze tinerele să apere egalitatea între sexe și progresul social. 

”Prezența este feminină. Dar să nu ne credeți pe cuvânt. Mai degrabă ascultați-o pe Meghan Markle. Ducesa de Sussex va oferi sfaturi tinerelor mame”, au anunțat organizatorii pe Twitter. 

Citește și Prințul Harry, viață de coșmar. Ce ar vrea să facă

Aceste prim angajament este prestigios, mai ales că la eveniment va participa, printre mulți alții, Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite. Având în vedere că Meghan este reprezentată de aceeași agenție de relații publice ce lucrează pentru familia Clinton, este foarte posibil ca pe scenă să urce și Hillary Clinton.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Cele mai importante știri economice ale zilei

Cele mai importante știri ale zilei de 11 august 2021.

Bill Gates spune cât va dura pandemia de Covid-19

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a făcut mai multe...

Vladimir Putin: Fiica mea s-a inoculat cu noul vaccin

Vladimir Putin a declarat cu puțin timp în urmă că una...

Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro