Meghan și Harry, arși la buzunare. Cât urmează să piardă
Autor: Georgel Simionică
Data publicării:
Cei doi pierd o sumă uriașă
Cei doi pierd o sumă uriașă
Decizia lui Meghan Markle și prințului Harry de a părăsi casa regala a Marii Britanii îi arde la buzunar mai mult decât au anticipat.

De când a renunțat la funcțiile acordate de Casa Regală, Meghan și prințul Harry au avut de făcut o serie de cheltuieli uriașe, a spus comentatorul regal Daniela Elser. Și au pierdut, sprijinul financiar oferit de calitatea de membrii cheie ai Familiei Regale și moștenitor al Prințului de Wales.

Expertul regal a scris într-un comentariu pentru news.com.au că: „Harry și Meghan au în sfârșit viața pe care și-au dorit-o, dar emanciparea lor a avut un cost care le-a redus bugetul abrupt.

În august anul trecut, a fost dezvăluit faptul că ducele și ducesa de Sussex s-au mutat într-un conac de 11 milioane de lire sterline din Montecito, Santa Barbara.

Se crede că cei doi plătesc proprietatea cu nouă dormitoare cu o ipotecă după ce a depus deja un depozit consistent.

Întâlnirea SECRETĂ a Ducelui de Sussex când a fost în Marea Britanie

Observând cât de importantă a fost achiziția acestei case pentru Meghan și Harry, doamna Elser a spus: „Achiziția proprietății de către ducii de Sussex a fost un eveniment important atât pentru Harry, cât și pentru Meghan, prima casă pe care oricare dintre ei o deținuse vreodată.

„Pentru Duce, a fost, de asemenea, prima dată când a trebuit să plătească personal factura pentru a-și pune un acoperiș permanent peste propriul cap. În primii 35 de ani ai lui Harry, până la Megxit, cheltuielile sale de întreținere fuseseră grija  Familiei Regale, urmată de Armată și apoi din nou de Familia Regală”, spune Elser.

„Mutarea în SUA a adus cu el, pentru prinț, un curs dureros în care trebuie să se ocupe de grija banilor, o lecție pe care majoritatea oamenilor o învață înainte de a atinge vârsta de 40 de ani când genunchii încep să scârțâie”.

„Saunele (deoarece vila are mai multe, o casă japoneză pentru ceai, ca să nu mai vorbim de personalul gospodăriei, asistenți, mașini, plăți ipotecare și securitate costă o reală avere”, a mai spus expertul regal.

Citând Daily Mail, dna Elser a spus că este posibil ca cei doi să fi plătit aproximativ 5 milioane de lire sterline pentru depozitul bancar.

S-ar putea, de asemenea, să plătească în fiecare an aproximativ 4,29 milioane de lire sterline cheltuieli gospodărești - inclusiv o ipotecă de 466.170 lire sterline, aproximativ 290.900 pentru personalul de menaj cât și o garanție de 3,2 milioane de lire sterline.

După ce Meghan și Harry au renunțat oficial la funcțiile lor la sfârșitul lunii martie 2020, nu mai au dreptul să primească banii e care contribuabulii britnaici îi plătesc către casa regală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel