METEO. Avertizare nowcasting Cod galben de vânt puternic şi ninsoare
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Va fi o lună cu temperaturi amestecate
Va fi o lună cu temperaturi amestecate
Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod galben de vânt puternic şi ninsoare, valabilă în zone montane din regiunea Moldovei, pe durata orelor următoare. Cum va fi vremea până pe 3 ianuarie 2022.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 15:00, în judeţele Suceava şi Neamţ, la altitudini de peste 1.800 de metri, vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală 90 - 100 km/h, ninsoare viscolită şi transport de zăpadă ce va determina scăderea vizibilităţii.

Potrivit prognozei meteo pentru luna decembrie, mai precis pentru perioada 6 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022, temperaturile vor avea valori mai ridicate decât cele specifice în prima parte a acestui interval, urmând ca de la jumătatea lunii să revină la normal.

Cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaților de Curbură.

Citește și ALERTĂ METEO de vreme rea în toată ţara! Când cad primii fulgi de nea la Bucureşti

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 20.12.2021 – 27.12.2021

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu o tendință ușor deficitară în regiunile vestice și local în cele centrale și sud-estice.

Săptămâna 27.12.2021 – 03.01.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel