METEO. Vreme rea, prognozată de ANM pentru următoarea perioadă
Autor: Antonio Grigore
Data actualizării:
Data publicării:
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o informare meteorologică, valabilă până joi, la ora 10.00. Sunt prognozate ninsori la peste 1.700 de metri altitudine, dar și veme deosebit de rece în celelalte regiuni.

Potrivit meteorologilor, până joi dimineață, la altitudini mai mari de 1700 m se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10 - 15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă.

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40-50 km/h, iarîn zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

În București, vremea se va menține rece pentru această dată. Cerul va avea temporar înnorări, iar pe parcursul zilei vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă de 7-9 grade.

ANM informează că joi și vineri (23 și 24 septembrie) vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

Citește și: Cîțu, despre un eventual LOCKDOWN: ”Măsurile există, resursele bugetare există”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel