Ministrul Sănătății: Gata cu șpaga din spitale!
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Se vor decide unele măsuri
Se vor decide unele măsuri
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a recunoscut, în cadrul emisiunii ”100 de minute”, că fenomenul șpăgii este unul de amploare în România, dar că, împreună cu federațiile din domeniu vor fi puse la punct o serie de măsuri. 

“Astăzi la această discuţie pe care am avut-o cu cele două federaţii am deschis şi această problemă. Concluzia a fost că împreună vom lua nişte decizii, poate chiar conştientizate într-un plan de măsuri astfel încât să limităm foarte mult acest fenomen care din păcate nu este eradicat şi este încă de mare amploare. În permanenţă, mesajele care îmi vin scot în evidenţă acest aspect”, a spus Sorina Pintea la Antena3.

Citește și Când vor intra pe piaţa românească noi medicamene vitale

În ceea ce privește șpaga din spitale, Sorina Pintea a precizat că „Nu agreez un astfel de comportament. Pacienții îmi scriu, îmi scriu aparținătorii. Poate că nu se cere direct, dar se așteaptă. Eu aștept, odată cu creșterea salariilor, să crească și calitatea actului medical. Aștept să ne schimbăm atitudinea față de medici. Sunt foarte multe lucruri de reglat”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel