Minune în prag de sărbători! S-a ieftinit benzina în România!
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Investiția Petrom a fost finalizată la timp
Investiția Petrom a fost finalizată la timp
Într-adevăr, la unele benzinării prețurile au scăzut. Nu este nimic spectaculos, dar este, totuși, o ieftinire în contextul în care, pe piețele mondiale, prețul petrolului cunoaște pe mai multe săptămâni un trend descendent

Astfel, un litru de benzină se vinde, la mai multe stații peco, sub 5 lei/litru. De exemplu, staţia Petrom din Târgovişte de pe Şoseaua Găieşti afişa joi un preţ al benzinei standard de 4,96 lei pe litru. Tot în judeţul Târgovişte, o altă benzinărie Petrom, cea din Pucuiasa, avea un preţ de 4,99 lei pe litru. Și în Călăraşi, de pe strada Prelungirea Bucureşti, stația Petrom avea, la pompă, un preţ de 4,97 lei pe litrul de benzină standard, scrie Antena1.

În București

În cea mai ieftină benzinărie Petrom din Bucureşti, preţul nu a scăzut încă sub pragul de 5 lei, dar este destul de aproape. La staţia din Şoseaua Alexandriei, un litru de benzină costă azi 5,03 lei litrul.

De notat că în luna august, prețurile la carburanți ajunseseră din nou aproape de 6 lei/litru, fiind vehiculate scumpiri record de anul viitor. În ultimele luni, petrolul marca Brent, de referință în Europa, a pierdut peste 20% din valoare, coborând de la aproape 86 de dolari/baril la aproximativ 62 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel