Mohammad Murad a acceptat provocarea. O NOUĂ emisiune la DC NEWS: Sunt GATA! Vin cu DOVEZI
Autor: Giorgiana Croitoru
Data actualizării:
Data publicării:
EXCLUSIV
Omul de afaceri Mohammad Murad a fost invitatul zilei la DC NEWS și DC BUSINESS.

Marea PROBLEMĂ a României. Mohammad Murad, dezvăluire: Aici trebuie să punem PUNCT! Lucrul ăsta se repetă de 10-15 ani

Invitat în platoul DC NEWS, Mohammad Murad a primit propunerea de a realiza propria emisiune pentru a scoate la iveală problemele mediului de afaceri, al turismului și al statului român. 

"V-am văzut de la PRO TV la toate televiziunile, sunteți foarte credibil. Faceți dumneavoastră o emisiune! Noi o difuzăm gratuit, faceți dvs. o emisiune! În numele colegilor mei, faceți o emisiune la DC NEWS și DC NEWS TV, o transmitem și pe DC BUSINESS. Faceți o emisiune! Că veniți și spuneți că furnizorul de electricitate nu vă mai dă banii pe ceea ce construiți pentru rețeaua lor, că ultimul funcționar de la ANAF vă poate închide Phoenicia, cu 10.000 de camere de hotel, veniți și spuneți lucrurile astea stupefiante, că nu avem de unde să le știm", a fost propunerea lansată de Bogdan Chirieac.

"Sunt multe alte abuzuri la care nu vreau să fac referire, pentru că mi-e frică de ce s-ar putea întâmpla. Vă dați seama un primar care blochează un proiect că vrea dânsul, că n-are timp", a declarat Mohammad Murad, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC BUSINESS.

Bogdan Chirieac: Asta cu emisiunea nu glumesc! Dacă vă hotărâți...

Mohammad Murad: Eu, chiar dacă sunt total de acord și vă apreciez pentru curajul pe care-l aveți, eu spun lucrurilor pe nume și trebuie să vă asumați, că vin și cu dovezi. 

Bogdan Chirieac: Ne asumăm emisiunea! Nu ne temem! În luna februarie lansați emisiunea? Uite, Mohammad Murad face o emisiune cu problemele din domeniul său la DC NEWS. Aveți curaj? Noi vă asigurăm partea tehnică! 

Mohammad Murad: Eu nu sunt o persoană care vizează un scaun sau altceva. Fac critica pentru a putea rezolva. Contează foarte mult timpul. Am curajul! Vă garantez că o fă fac lucruri cu dovezi. Eu nu sunt o persoană care să spună ca am auzit. Vin cu dovezi clare. Am încredere în prim-ministru, avem nevoie de dânsul ca să înțeleagă că noi, mediul de afaceri, vrem o relație corectă cu statul. Noi vrem să fim niște oameni disciplinați, niște soldați ai Armatei Române care produc într-un cadru curat. De ce nu există mediu de afaceri? Dacă ne uităm, sunt în scădere, pentru că nu mai suportă atâta birocrație și bătaie de joc. Eu sunt gata, onorez de plăcere și mulțumesc pentru încredere! 

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel