Nissan a rupt toate legăturile cu fostul președinte Carlos Ghosn
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Carlos Ghosn
Carlos Ghosn
Acționarii Nissan Motor Co au decis să-l demită pe Carlos Ghosn și din funcția de director pe care o mai deținea în companie, transmite Reuters . Totodată, a fost demis și directorul Greg Kelly, implicat în dosarul de malversațiuni financiare ale lui Ghosn.

Decizia Nissan survine după ce săptămâna trecută Carlos Ghosn a fot din nou arestat de procurorii japonezi, care acum au adăugatg acuzațiilor anterioare și una legată de faptul că ar fi delapidat 5.000.000 de dolari de la compania japoneză.

Totodată, a fost instalat într-una din funcțiile de director Nissan, actualul președinte al Renault, Jean-Dominique Senard. ”Performanța economică și bunăstarea oamenilor de la Nissan vor fi pentru mine de maximă importanță. Voi propune cele mai bune posibile evoluții din cadrul alianței (Renault-Nissan - n.red.). Vrem să asigurăm viitorul Nissan”, a spus Senard.

Citește și: Cazul Carlos Ghosn: Jonglerii financiare încep să iasă la iveală

Între timp, șeful companiei japoneze, Hiroto Saikawa, ia în calcul să ceară daune de la Ghosn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel