Norocul și fericirea vor însoți aceste zodii până la sfârșitul anului
Autor: Simona Haiduc | 17 oct, 08:36
Așa susțin astrologii
Așa susțin astrologii
Chiar dacă este abia mijlocul lunii octombrie și suntem în plină pandemie, frigul de afară, ninsorile din zonele de deal și de munte ne anunță că anul se apropie de sfârșit, perioadă în care tragem linie și facem bilanțul celor 12 luni pe care le lăsăm în urmă și încercăm să sperăm că 2022 va fi mai bun din toate punctele de vedere.

Până atunci însă mai sunt de parcurs un pic peste două luni, cu bune și cu rele. Astrologii afirmă că trei zodii vor fi privilegiate în răstimpul rămas până la trecerea în Noul an. 

Berbec

Până la sfârșitul anului 2021, norocul îi va însoți pe nativii din Berbec în aproape toate domeniile de activitate. Reprezentanții semnului de foc trebuie să se aștepte la oferte și contracte promițătoare. Multe se pot întâmpla: ba o primă de sfârșit de an, ba un alt loc de muncă apărut când nimic nu mai părea posibil. 

De asemenea, unii vor avea noroc la jocurile de noroc, deși recomandarea astrologilor este să nu se abuzeze de acest mijloc instabil de a face bani. 

G Ad:

Taur

Cei născuți sub semnul Taurului vor avea, cu siguranță, noroc la bani. De fapt, norocul le va surâde tuturor celor a căror activitate are legătură cu domeniul finanțelor. Dar va fi și o creștere a veniturilor. Ceea ce nu înseamnă că trebuie să aruncați cu banii în dreapta și în stânga, deși apropierea Sărbătorilor de iarnă vă tentează să cumpărați cadouri peste cadouri. Prin urmare, sfatul specialiștilor este să nu vă întindeți prea mult. Fiți la fel de chibzuit ca și până acum. Nu se știe ce vă rezervă viitorul. 

Citește și Zodiile care în octombrie nu vor avea probleme cu banii

Săgetător

Săgetătorul va avea prilejul să se convingă, odată în plus, că sunt niște răsfățați ai sorții. Spre sfârșitul anului ar putea intra în situații conflictuale, dar nu intrați în panică, totul se va rezolva cu o simplă discuție sinceră și deschis. Esențial este să spuneți lucrurilor pe nume. 

Proiectele la care lucrați vă vor aduce respect și șansa de a primi recompense bănești. Cei care nu și-au găsit încă jumătatea, ar trebui să se înțeleagă că timpul nu stă pe loc și că este un moment bun pentru a începe o nouă relație.

Acest weekend aduce surprize mari pentru unii nativi din zodiac. Mulți se vor întâlni cu situații care îi vor pune în dificultate și pe care vor fi nevoiți să le trateze cu maximă responsabilitate. 

Gemenii (21 mai - 20 iunie) ar trebui să evite discuțiile despre locul de muncă.

Dacă ești Rac (21 iunie - 22 iulie), poți apela la ajutorul unui specialist sau te poți ghida după informațiile pe care le cunoști deja, orice lucru mărunt va face diferența.

 

 

Ştiri Recomandate

Horoscop. Decembrie, luna SUCCESULUI pentru aceste zodii

Ultima lună a anului 2021 va fi o perioadă puternică din...

COVID-19. Indignare la OMS: Așa nu mai merge! Trebuie făcut

În actuala conjunctură a pandemiei este prioritar "să...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro