O afacere dezastruoasă: Kanye West va pierde milioane de dolari
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Kenye West / FOTO: Wikipedia
Kenye West / FOTO: Wikipedia
Pe vremea când totul mergea ca pe roate pentru Kanye West, când banii curgeau și faima sporea, renumitul rapper a cumpărat o vilă în Malibu pentru 57 milioane de dolari. 

De câteva luni, nimic nu merge bine pentru Kanye West! Și este foarte posibil ca portofoliul său imobiliar să reflecte starea actuală de spirit a rapperului american: mai degrabă haotic... În urmă cu doi ani, când încă mai strângea zeci de milioane de dolari cu marca sa de pantofi Yeezy sportswear, rezultat al unui parteneriat cu Adidas, artistul s-a îndrăgostit, pur și simplu, de această vilă de la malul mării, toată din beton. 

Creație a starului japonez al arhitecturii, Tadao Ando, această vastă reședință din Malibu a fost achiziționată la un preț ridicat, adică 57,3 milioane de dolari.

O achiziție care care a venit după ce cumpărase două ferme uriașe în Wyoming și într-un moment în care artistul se afla deja într-un divorț complicat cu vedeta Kim Kardashian. Deci, o perioadă destul de dificilă. 

Mai ales că West avusese deja timp să demoleze parțial vila din Malibu și să înceapă să o reconstruiască. Nu a reușit însă să ducă lucrările la sfârșit, pentru că a proprietatea a fost repusă în vânzare. De această dată pentru 53 de milioane de dolari. 

Dar, dacă în momentul achiziției imobilul era locuibil, acum este fără pereți exteriori: doar zidurile de rezistență și acoperișul. În rest, nimic. Este evident că nimeni nu va cumpăra așa ceva la prețul cerut de rapper. 

Este ceea ce crede cu tărie agentul imobiliar Jason Oppenheim care se ocupă de proprietate și care spune că viitorul cumpărător va trebui să investească „câteva milioane de dolari” pentru a face vila locuibilă. 

Chiar dacă nu ar fi fost un schelet de beton, prețul cerut de Kanye West este oricum exagerat, consideră expertul. Deși are o suprafață de 370 metri pătrați, vila nu oferă nimic special, nu are curte, doar ieșire la plajă. Singurul detaliu care ar putea atrage atenția investitorilor este eticheta Tadao Ando. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Salina Praid a fost închisă. Veşti proaste pentru turişti

Veşti proaste pentru cei care plănuiau să viziteze...

Bani de la stat pentru montarea repartitoarelor. Află detalii

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a pus...

CFR modernizează haltele Costineşti Tabără şi Neptun

Veşti bune pentru cei care aleg trenul pentru a ajunge...

Programul Rabla Plus nu are succesul scontat

Sumele neconsumate în Programul "Rabla Plus" pentru...

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împuşcat - Video

Premierul slovac a fost împușcat și a fost dus la spital...

Portugalia va construi un nou aeroport la Lisabona

Acest nou aeroport, care se va numi Luis de Camoes, „are...

CCIR - Protocol de colaborare cu Ministerul Educației

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

Ambițiile spațiale ale Chinei reprezintă o amenințare?

Pe 3 mai, China a lansat una dintre cele mai ambițioase...


pixel