O bancă din România lansează un card pentru copii
Autor: Mihai Paul
Data actualizării:
Data publicării:
Pasionaţii jocurilor de noroc din Marea Britanie nu vor mai putea să îşi utilizeze cardurile de credit pentru a face pariuri
Pasionaţii jocurilor de noroc din Marea Britanie nu vor mai putea să îşi utilizeze cardurile de credit pentru a face pariuri
Unicredit și Mastercard lansează un produs pentru copiii și tinerii sub 18 ani. Mastercard Youg poate fi folosit și de copii cu vârste între 6-14 ani.

Produsul este atașat ofertei de cont curent GeniusCont Junior și oferă beneficii importante financiare și non-financiare pentru clienții minori și reprezentanții legali ai acestora.

Astfel, acesta este în primul rând un instrument util pentru educația financiară a copiilor, care au ocazia de a utiliza pe cont propriu și în condiții de siguranță metode digitale de plată și de gestionare a fondurilor personale. Acestora li se adaugă avantaje legate de costurile de furnizare, plata contactless, accesul la serviciile de Mobile și Online B@nking, și protocoalele de siguranță pentru retragerile de numerar.

“Mastercard Young este primul card din România care se adresează și copiilor între 6 și 14 ani, oferindu-le un produs pentru utilizarea personală, în funcție de propriile nevoi. Prin lansarea Mastercard Young, UniCredit Bank dovedește o dată în plus că este banca pentru lucrurile care contează și este alături de clienții care sunt preocupați de educația financiară a copiilor lor de la cele mai fragede vârste, și vor să îi obișnuiască să fie responsabili și independenți. Mai mult, cardul oferă ușurință și transparență în utilizare, părinții având constant acces la tranzacțiile efectuate de copii prin aplicația de Mobile și Online Banking. Fie că vorbim despre primele economii sau despre cheltuirea banilor de buzunar pe ceea ce își doresc, Mastercard Young îi va ajuta pe cei mici să capete încredere în propriile decizii financiare”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte al Diviziei de Retail. 

Citește și:Unicredit. Dobânzi mai mari dacă depozitul se realizează prin mijloace digitale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel