Meseria unde cei mai buni câștigă 87 de dolari pe minut
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Cu peste 43 de milioane de dolari câștigați, adică o medie de 87,49 dolari pe minut, americanul Justin Bonomo bate toate recordurile și devine, astfel, cel mai bogat jucător de poker din lume. 

La ultimele etape ale World Series Of Poker, desfășurat în această vară la Las Vegas, Justin Bonomo a decis să intre într-unul dintre cele mai selecte cluburi de poker, participând la Big One for One Drop, un turneu unde biletul de intrare este de un milion de euro. În fața altor 26 de jucători, Justin a câștigat competiția, câștigând de zece ori mai mult decât miza, adică 10 milioane de dolari. O ultimă lovitură care i-a permis să atingă 42.979.681 dolari încasați în turneu! Și să-l întreacă pe Daniel Negrescu, ale cărui căștiguri s-au ridicat la 39,1 milioane dolari. Justin a devenit, astfel, cel mai bogat jucător de poker din toate timpurile.

Nu este numai noroc

În timp ce numeroși jucători de poker au făcut avere după victorii izolate, Justin Bonomo nu datorează performanțele sale exclusiv norocului. Activ de peste 12 ani în circuitul profesional, Justin nu a uitat de unde a plecat, reușind să-și construiastă, de-a lungul timpului, o experiență solidă. În primele șase luni, el a înregistrat zece victorii, ceea ce înseamnă 25 de milioane într-un semestru.

Un succes remarcabil, care se explică printr-un pic de noroc, dar în special prin muncă și o analiză extrem de atentă a precedendetelor partide, prin perseverență și inteligență.

Care este secretul lui?

Faptul că a dedicat 12 ani din viață jocului de poker reprezintă, fără îndoială, un plus considerabil. Justin petrece mult timp jucând online sub pseudonimul ”ZeeJustin”, dar fără să ignore starea de sănătate și condiția sa fizică. Spre deosebire de majoritatea jucătorilor, Justin și-a impus un mod de viață strict pe durata turneelor și nu numai. Fără strop de alcool, fără petreceri. Mult somn. Și zilnic exerciții fizice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Porturile belgiene, invadate de mașini electrice chinezești

Consecință a volumului impresionant de producție al...

Bijuterii: Richemont achiziționează grupul italian Vhernier

Gigantul elvețian Richemont, proprietar printre altele...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel