Proiectul Ro-HydroHub. Câciu: ”Este un model care trebuie perpetuat”
La Palatul Victoria, a fost...
Datele companiei arată că, în primul semestru din 2018, primele brute subscrise au înregistrat o creştere de peste 9% faţă de perioada similară a anului anterior, cu un total ce a sărit de 558 milioane de lei.
Potrivit sursei citate, pe segmentul Property, cea mai însemnată pagubă plătită în valoare de aproximativ 1,7 milioane lei a fost provocată de un incendiu la un hotel. Următoarele două daune în topul despăgubirilor pe această linie de produse au fost provocate de ruperea braţului unei macarale (circa 590.000 lei), respectiv de un scurtcircuit electric ce a determinat ca o automacara să ia foc.
Pe linia Asigurărilor de Răspundere Civilă Auto Obligatorie (RCA), topul este dominat de accidente produse în străinătate, cea mai mare despăgubire, de circa 6,5 milioane lei, fiind plătită pentru un accident care a avut loc în Franţa, din cauza vitezei excesive. A doua despăgubire în clasament, în valoare de aproape 3,9 milioane de lei, este tot pentru un accident în străinătate, de data aceasta în Italia, în care şoferul nu a respectat indicatorul stop dintr-o intersecţie. Pe locul trei se află o despăgubire de aproape 3,3 milioane lei pentru un accident din Slovacia.
În ceea ce priveşte asigurările CASCO, cea mai mare despăgubire plătită de Omniasig în prima jumătate a anului curent a fost de aproximativ 475.000 de lei, în urma unui accident în care un autotractor a fost lovit de tren la trecerea peste calea ferată.
De asemenea, pe segmentul asigurărilor de locuinţe, cea mai mare despăgubire s-a ridicat la 254.000 de lei, sumă plătită după ce un incendiu declanşat la locuinţa vecină s-a extins la imobilul asigurat, în timp ce în cazul asigurărilor de călătorie cea mai mare valoare de daună plătită a fost de 139.000 lei pentru un asigurat care a avut nevoie de spitalizare în Canada din cauza unei infecţii cu Salmonella, ce a provocat complicaţii ulterioare.
Omniasig, membră a Vienna Insurance Group (VIG), este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea şi coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă. AGERPRES
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
La Palatul Victoria, a fost...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...
Activitatea RAR este blocată...
Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important...
Șeful unuia dintre cele mai...
Decizia adoptată în ședința de...
Documentul a fost parafat la Budapesta de Zsolt Hernadi,...
Trenul nou a fost anulat joi...
În şedinţa de joi a...
Legile gravitației par să se...
Evenimentul va avea loc, cel mai probabil, în primele...
MF sprijină autoritățile locale...
Potrivit celui mai recent...
La data de 19 noiembrie 2024,...
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...
O nouă inițiativă legislativă promite să revoluționeze...
Scădere uşoară a vânzărilor de autoturisme Dacia în...
Proiect de OUG pentru...