OMS: Sfat pentru cei care REFUZĂ vaccinarea anti-covid
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Ce spune un responsabil OMS
Ce spune un responsabil OMS
Cei care refuză să fie vaccinați împotriva coronavirusului în timpul unei pandemii ar trebui să „rămână acasă și să nu iasă afară”, a declarat reprezentanta Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în Rusia, Melita Vuinovich.

Potrivit spuselor sale, COVID-19 este o boală nouă, gravă și insidioasă, cu urmări grave pentru starea generală de sănătate.

„Decizia de a nu te vaccina are duble consecințe: prima este că tu însuți te expui pericolului, iar a doua este că riști să transmiți infecția altor persoane”, a spus Vujnovic.

Nu există o altă modalitate de a spori imunitatea la coronavirus în afară de vaccin, a insistat oficialul OMS. Ea a precizat că „sunt infecții, unde nu orice nivel de imunitate poate ajuta”.

Citește și COVID-19. SURPRINZĂTOR! Pierderea mirosului este DE BINE

Spre exemplu, rujeola și variola. În același timp, un om sănătos „ale cărei celule nu sunt deteriorate”, va suporta orice virus mult mai ușor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel