OMS știe când se TERMINĂ pandemia. Veste DESCURAJATOARE
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
La un moment dat vom uita de toate astea
La un moment dat vom uita de toate astea
Pandemia de coronavirus se va încheia la începutul anului 2022, a anunțat Hans Kluge, șeful Biroului regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). 

„Cel mai rău scenariu s-a încheiat. Știm mai multe despre virus comparativ cu anul 2020, când virusul tocmai a început să se răspândească ”, a spus Kluge într-un interviu acordat canalului de televiziune danez DR.

Potrivit afirmațiilor sale, virusul va continua să se răspândească, dar nu va fi nevoie de toate restricțiile. În același timp, el a menționat că acesta este un curs probabil al evenimentelor, dar rezultatul exact nu poate fi încă stabilit.

În ceea ce privește noile mutații ale coronavirusului, OMS a definiv procesul drept unul normal, deoarece virusul încearcă să se adapteze la oameni. OMS monitorizează îndeaproape eficacitatea vaccinurilor împotriva COVID-19 din cauza răspândirii rapide a noilor tipuri de virus, a precizat Kluge, menționând că vaccinurile pot fi modificate pentru a combate noile mutații, dacă este necesar, și nu trebuie create de la zero.

Citește și SFÂRȘITUL pandemiei. Previziune INCREDIBILĂ a unui expert american

La începutul lunii februarie, compania britanică farmacologică AstraZeneca a promis că va adapta vaccinul creat împotriva coronavirusului pentru a combate tulpina găsită în Africa de Sud. tehnologia deja creată este ușor de adaptat, iar o nouă versiune a vaccinului poate fi gata până în toamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...


pixel