Pasiunea pentru sport îți poate aduce mulți bani, dacă o transformi într-un business
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Pasiunea pentru o activitate, un sport sau un obiect poate reprezenta o idee de succes de afacere
Pasiunea pentru o activitate, un sport sau un obiect poate reprezenta o idee de succes de afacere
Pasiunea pentru o activitate, un sport sau un obiect poate reprezenta o idee de succes de afacere, mai ales ca, orice muncă făcuta din plăcere și pasiune se concretizează mult mai ușor într-un business profitabil. Mișcarea a devenit un stil de viață pentru mulți dintre noi, pe care am inclus-o în activitățile zilnice și pentru care am dezvoltat o adevărată pasiune.

O idee de afacere care are o legătură directă cu necesitățile oamenilor, poate fi dezvoltată în domeniul sportului, mai ales ca și profitul poate fi pe măsura. Pentru inspirație, iată 5 dintre cele mai profitabile idei:

Tot ce trebuie să știi despre această afacere de viitor cu personalizări

 

Stadion de fotbal


Copiii încep să joace fotbal de la vârste fragede, iar faptul că nu au un loc special în care să își exerseze mișcările și să învețe, îi poate afecta din punct de vedere al carierei. Un stadion de fotbal reprezintă o investiție minimă într-un teren, pe care ulterior să îl transformi ușor într-un stadion pentru începători, dar și pentru amatori. Sunt o mulțime de tineri care își doresc să facă mișcare, le place fotbalul și își doresc să îl practice, însă lipsa stadioanelor libere, îi obligă să renunțe la această pasiune. Terenul de fotbal se poate închiria începând de la o oră pentru fiecare echipă, dar și pentru mai mult timp, atunci când se desfășoară adevărate campionate.

 

Teren de tenis


Tot din dorința de a face mișcare, tenisul este un sport care te poate ajuta să te menții în formă. Te poate ajuta să slăbești, dacă ai nevoie, dar și să îți întărești musculatura. Terenul de tenis nu necesită o suprafață foarte mare, mai ales că este folosit doar pentru închiriere pentru doritorii amatori. Și în cazul de față nu vorbim despre o investiție majoră inițială, însă de o investiție care poate scoate profit pe termen lung. Fiecare oraș ar trebui sa aibă cel puțin un teren pe care să îl pună la dispoziția copiilor care își doresc să facă mișcare. 

 

Academie de baschet


Alt sport care poate transforma pasionații în adevărați campioni. Baschetul este o formă de mișcare, care te poate ajuta să îți dezvolți abilitățile de relaționare cu echipa, să îți dezvolți calități fizice, dar și să te dezvolți fizic. Știm deja faptul că persoanele care au făcut sau fac baschet sunt mult mai dezvoltate din punct de vedere fizic. Pentru o academie de baschet, poți avea un teren interior, dar și în exterior, pe care să îl pui la dispoziție doritorilor în timpul zilei, dar și pe timp de noapte. Multe dintre terenurile dotate sunt disponibile și pe timpul nopții, jucându-se la nocturnă.

 

Sală de sport


O sală de sport care să conțină mai multe aparate de fitness, aerobic, dar și programe speciale de kango jumps, pillates, cycling, este o idee care se poate transforma ușor într-un business profitabil. Mișcarea la sală, într-un colectiv, poate motiva mai multe grupuri de oameni care își doresc să facă sport. Un loc care să ofere mai multe facilități într-un singur spațiu este cu mult în avantajul unei săli de sport care are doar programe de fitness, spre exemplu. 

 

Un bazin de înot. 

 

Poți începe cu un bazin de înot acoperit, care să funcționeze atât în perioada iernii, cât și vara sau și cu un bazin descoperit, care pe timpul iernii să fie încălzit. Un bazin de înot este modalitatea ideală de mișcare, dar și sportul care te ajuta să îți îndrepți și să îți miști toate oasele. Este practicat de copii începând de la vârste mici, acolo unde vin cu părinții, dar și de către adulții care au făcut din înot un stil de viață. Implică un cost de investiție mai mare deoarece este nevoie de teren, dar și costuri de mentenanță, materiale, personal și alte cheltuieli neprevăzute. Însă, investiția poate fi amortizată în scurt timp deoarece un bazin de înot poate genera profit în scurt timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

OUG pentru scăderea prețului gazelor naturale

Guvernul României a adoptat o nouă Ordonanță de Urgență...

Ajutoare de urgenţă acordate de Guvern

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi se află şi o...

ALROSA a vândut o parte din diamantele sale statului rus

Acțiunile ALROSA au crescut pe fondul informației că...

Rheinmetall, investiție 63 de milioane de euro în Ungaria

Kristóf Szalay-Bobrovniczky, ministrul Apărării din...

Prețul unei clasice genți Chanel a spart pragul de 10.000 €

O geantă clasică a casei de modă Chanel, un model cu...

Moderna primește 750 milioane de dolari de la Blackstone

Moderna a anunțat că divizia ”Știința vieții” de la...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel