Pharrell Williams deschide o nouă eră pentru Louis Vuitton
Autor: Andreea Craciun
Data actualizării:
Data publicării:
Pharrell Williams / FOTO: Facebook
Pharrell Williams / FOTO: Facebook
Îndrăzneală și exces: cu primul său spectacol, programat pentru marți seară la Paris și considerat deja drept istoric, artistul american Pharrell Williams trimite cea mai mare Casă de lux din lume, Louis Vuitton, într-o altă dimensiune.

Potrivit calendarului Săptămânii Modei de la Paris, Vuitton defilează în prima zi, rezervată creațiilor tinere, spectacolul urmând să se desfășoare seara târziu și pe Pont Neuf, unde invitații vor fi aduși cu vaporul! 

"Este un eveniment care trebuie trăit. Oaspeții pot fi surprinși, chiar șocați, deși nu acesta este principalul obiectiv al paradei", a declarat Pharrell Williams într-un interviu acordat publicației Le Figaro. Invitația sub forma unui vitraliu reprezentând soarele la apus văzut de pe Pont Neuf pare să anunțe culoarea colecției: galben. Pe contul său de Instagram, urmat de aproape 15 milioane de abonați, un cerc galben servește drept poză de profil pentru Pharrell.

Halou

„Ne putem aștepta la un succes comercial, este una dintre cele mai așteptate colecții ale Săptămânii Modei și este într-adevăr un moment foarte semnificativ în istoria modei”, a comentat Alexandre Samson, șeful Departamentului de haute couture și creație contemporană al muzeului modei.

DJ, cântăreț, compozitor, producător cu numeroase colaborări: Pharrell Williams reprezintă profilul perfect pentru Vuitton. Are o abordare extrem de populară a artei și a stilului. Este un brand de stil, al vremurilor noastre”, a adăugat expertul. 

Această alegere „îndrăzneață” a directorului artistic al Casei Louis Vuitton vine în ”concordanță cu ideea CEO-ului LVMH, Bernard Arnault, potrivit căreia brandul vinde cultură, nu doar genți”, a estimat banca HSBC. Chiar dacă moda bărbătească reprezintă doar 5% din vânzările casei, care au depășit 21 de miliarde de euro în primul trimestru, „un efect de halou ar putea rezona” asupra altor activități, potrivit aceleiași surse.

Pharrell, în vârstă de 50 de ani, „are un profil extraordinar, ceva foarte cool” care „se inspiră din lumi diferite și nu se teme să iasă din zona sa de confort”, a completat Pierre-Alexandre M'Pelé, director editorial al GQ France.

Eșecul nu este o opțiune

„Întotdeauna a fost cu un pas înaintea tendințelor modei (...) Va fi interesant de văzut cum își va folosi flerul pentru proiecte artistice inovatoare”, adaugă jurnalistul, care crede că parada din această seară va ci ”un univers care va ieși din tiparele obișnuite ale Louis Vuitton”.

"La Louis Vuitton, eșecul nu este o opțiune. Așa că muncesc zi și noapte pentru a arăta că sunt la înălțimea acestei misiuni", a subliniat Pharell William în același interviu din Le Figaro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tendinţe pe piaţa criptomonedelor. Analiză

Aprilie a fost o lună dificilă pentru piața...

Boom-ul inteligenței artificiale nu se dezminte. Analiză

La bursă, acțiunile din sectorul inteligenței...

Cinébébé, o companie UNICĂ în Europa și extrem de prețioasă

Realizarea de filme cu nou-născuți este strict...

Ceasul de 10.000 de euro care a făcut furori la Cannes

La deschiderea Festivalului de Film de la Cannes,...

Care sunt cele mai mari companii listate la bursa olandeză

Printre multele altele, Țările de Jos sunt cunoscute...

Schimbări pe WhatsApp: Ce se va întâmpla în luna iunie

Care sunt surprizele lunii iunie. Un detaliu: multă...

Incendiile care au aprins prețul petrolului

Cursul petrolului a încheiat în creștere ultima sesiune...

Vânzarea terenurilor extravilane. Se schimbă regulile

A fost depusă la Senat o propunere legislativă pentru...


pixel