Piața asigurărilor. Se prevăd noi schimbări!
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
În Parlament va fi depus, luni, un proiect de lege privind asocierea brokerilor și ieșirea lor direct pe piața internațională de reasigurare. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de deputatul PSD Sorin Bota, inițiatorul acestui demers legislativ, actul normativ, în cazul în care va fi aprobat, va oferi brokerilor posibilitatea de valorificare a portofoliilor lor în folosul clienților și de a aduce pe piața din România servicii de asigurări mult mai avantajoase decât cele existente azi pe piață.

”Proiectul de lege prevede asocierea brokerilor și ieșirea acestora pe piața internațională de reasigurări, astfel încât concurența și multitudinea de produse la care borokerii vor avea acces direct pe piața internatională să aducă un plus de servicii de calitate și produse accesibile și convenabile pieței din România. Acest proiect legislativ urmează a fi trimis Autorității de Supraveghere Financiară pentru a-și exprima un punct de vedere tehnic asupra lui și va fi supus atenției colegilor parlamentari care sunt interesați să-l susțină și care cunosc domeniul asigurărilor.” a declarat deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel