Pierderi uriaşe pe piaţa criptomonedelor: 100 miliarde de dolari în 24 de ore
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Bitcoin crește de câteva zile
Bitcoin crește de câteva zile
Bitcoin a scăzut cu peste 6%, în timp ce ether a pierdut aproape 9%, iar ripple a scăzut cu aproape 10%, în doar 24 de ore, potrivit datelor CoinDesk.

Pierderi uriaşe pe piaţa criptomonedelor. Prăbuşirea monedei virtuale a venit pe fondul vânzării accelerate a acţiunilor pe pieţele financiare. Luni, 19 iulie, indicele Dow Jones a avut cea mai slabă zi din octombrie 2020.

Spania ȘTIE cum să folosească BANII europeni. Care este planul

”Sunt îngrijorări cu privire la calitatea și puterea de revenire economică la nivel global(…) Activele cu risc mai ridicat au devenit mai slabe”, a spus Annabele Huange, partener în cadrul firmei Amber Group, pentru CNBC.com.

La mijlocul lunii aprilie, Bitcoinul a atins un maxim istoric de aproape 65.000 de dolari, în prezent valoarea lui scăzând cu peste 50%. China a dat o lovitură puternică pieţei de criptomonede, după ce autoritățile au impus mai multe restricții legate de tranzacționarea și minarea monedei virtuale, potrivit RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel