Polița de călătorie. Omniasig include COVID-19 în asigurările medicale
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Omniasig Vienna Insurance extinde acoperirea poliţelor de călătorie în străinătate, acoperind costurile cu serviciile medicale de urgenţă în cazul infectării cu noul coronavirus, precum şi repatrierea, în caz de deces cauzat de COVID-19, potrivit unui comunicat.

"Sănătatea şi protecţia clienţilor şi partenerilor noştri sunt printre principalele preocupări ale companiei în dezvoltarea şi adaptarea produselor şi serviciilor noastre. Astfel, pentru a răspunde nevoilor clienţilor noştri de protecţie sporită în contextul actualei pandemii de COVID-19, am decis adoptarea unei măsuri speciale privind extinderea, fără niciun cost suplimentar, a acoperirii poliţelor de călătorie în străinătate pentru toţi asiguraţii care au deja o astfel de poliţă, sau care vor încheia una. Această acoperire extinsă este valabilă pentru toate poliţele de asigurare de călătorie în străinătate, şi include de acum şi asistenţa medicală de urgenţă în cazul infectării cu coronavirus, precum şi repatrierea, în caz de deces cauzat de COVID-19", spun reprezentanţii companiei.

Acoperirea extinsă este aplicabilă indiferent de ţara de destinaţie, pentru evenimente produse începând cu 22 iulie 2020, fiind valabilă până la data la care se va comunica decizia de modificare sau încetare a acestei măsuri speciale, decizia urmând a produce efecte pentru viitor.

Citește și Carantină OBLIGATORIE. Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat

Prin astfel de măsuri, compania continuă strategia sa de dezvoltare pe segmentele de asigurări non-auto, oferind servicii pentru acoperirea riscurilor de călătorie peste graniţe.

Omniasig Vienna Insurance Group, companie prezentă de 25 de ani pe piaţa asigurărilor din România, are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale şi agenţii extinsă la nivel naţional, având peste 1.100 de angajaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel