Prețul de vânzare al vilei din filmul Nașul a scăzut
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Vila numără 28 de dormitoare, are 38 de băi, o piscină de dimensiuni olimpice, un teren de tenis cu nocturnă, o sală de biliard și două de cinema.

Proprietatea din celebra peliculă Nașul, din Beverly Hills, a fost scoasă la vânzare pentru 135 de milioane de dolari, informează publicația de specialitate Mansion Global.

Nu este pentru prima dată când imobilul apare pe piața. Ultima dată a fost în 2016, când prețul cerut a fost de 195 de milioane de dolari, dar, cum nu s-au găsit amatori, anunțul a fost anulat. În prezent, proprietatea este deținută de avocatul și investitorul Leonard Ross, care a cumpărat-o cu scopul de a închiria pentru diferite evenimente.

Vila a aparținut, de asemenea, fondatorului Hearst Corporation, magnatul media William Randolph Hearst. Și tot aici și-au petrecut luna de miere John Kennedy și soția lui, Jacqueline.

În această vilă au fost filmate câteva scene memorabile din Nașul. Printre altele, aici a găsit șeful industriei cinematografie, Jack Woltz în patul său capul unui cal, trimis de don Carleone.

Suprafața proprietății construită în stil colonial italian este de 4600 metri pătrați. Vila numără 28 de dormitoare, are 38 de băi, sală de biliard și multe altele, precum și o terasă cu coloane care poate găzdui peste 400 de oaspeți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel