PREȚUL uriaș plătit de Harry și Meghan pentru SCANDALOSUL interviu
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Greu de spus dacă ducii de Sussex au anticipat această reacție sau au mizat pe un astfel de rezultat. Cert este însă că britanicilor nu le-a plăcut ce au făcut prințul Harry și soția lui Meghan Markle, nu le-a plăcut interviul pe care cei doi l-au acordat lui Oprah Whinfrey. Este concluzia unui sondaj realizat de compania YouGov.

Chestionarul a implicat 1663 de persoane. 45% dintre ei și-au exprimat simpatia pentru nepotul reginei Elisabeta, dar 48% s-au declarat indignați de atitudinea fiului cel mic al regretatei prințese Diana. În aceste condiții, ratingul lui a căzut la -3, deși pe 2 martie a fost de 12. O adevărată prăbușire în hău. 

În cazul ducesei de Sussex, 31% dintre intervievați au susținut-o, față de 58% care au dezaprobat-o. Astfel, ratingul ei a coborât la -27, de la - 14 în urmă cu o săptămână. Cota de popularitate a cuplului a atins un minim istoric, ceea ce arată că britanicii, în special cei mai în vârstă, i-au scos de la inimă pe cei doi. 

În ceea ce privește restul familiei regale, doar ratingul prințului Charles a scăzut brusc: de la 21 la 7. Regina continuă să fie aprobată de 80% dintre cei chestionați, iar numărul criticilor a scăzut cu un procent. 

Citește și Harry și Meghan. Interviul INCENDIAR: Adevărul se ascunde în detalii

Potrivit unui sondaj realizat de aceeași firmă în octombrie anul trecut, 67% dintre britanici au susținut monarhia, procent care a scăzut acum la 63%. Autorii studiului arată că, deși nu se poate vorbi despre criza monarhiei, există o oarecare dezamăgire în special în rândul tinerilor. 

În interviu difuzat de postul de televiziune CBS, Harry a declarat că, în timpul primei sarcini a lui Meghan, unii dintre membrii familiei regale au fost preocupați de culoarea pielii viitorului bebeluș. Meghan a recunoscut că, din cauza atenției exagerate acordată de presă, au fost momente în care s-a gândit la sinucidere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel