Prințul Harry, scos din sărite de CINCI CUVINTE spuse de William
Autor: Simona Haiduc | 10 sep, 20:47
Oare cât este adevăr și cât este speculație
Oare cât este adevăr și cât este speculație
Ce anume i-a făcut pe prinții Harry și William să devină din prieteni dușmani? O întrebare care, de-a lungul ultimilor ani a primit sute de răspunsuri, fără ca cineva să știe care este, de fapt, adevărul. Poate cei doi fii ai prințesei Diana nici măcar nu sunt supărați unul pe celălalt, totul fiind doar o poveste inventată și exploată de jurnaliști spre deliciul publicului iubitor de bârfe și cancanuri. 

Care este ultima variantă? Potrivit Daily Star, totul ar fi pornit de la cinci cuvinte rostite de prințul William la adresa lui Meghan Markle și care l-au scos din sărite pe Harry, pe atunci extrem de îndrăgostit de femeia care urma să-i devină soție. 

Două persoane susține versiunea mediatizată de Daily Star: jurnalistul Carolyn Duran, considerată un expert în problemele familiei regale a Marii Britanii și scriitorul Omid Scobie. Cei doi au scris biografia neoficială a ducilor de Sussex, apărută sub titlul ”Finding Freedom” și unde se regăsește respectivul episod. 

Printre altele, se afirmă că incidentul dintre Harry și William ar fi avut loc în toamna anului 2017, când ducele de Sussex a anunțat logodna cu Meghan Markle. 

La una dintre recepțiile oficiale organizate în acest context, prințul William l-ar fi luat deoparte pe Harry și l-a întrebat: „Ești convins că asta vrei?” Întrebarea i s-a părut jignitoare ducelui de Sussex, acesta și-a pierdut cumpătul și l-a acuzat pe fratele său că „a încercat să distrugă o căsnicie care nici măcar nu începuse”.

G Ad:

Citește și Prințul Harry a decis: Numai după moartea reginei Elisabeta a II-a

În plus, după sosirea lui Meghan Markle în Marea Britanie, prințul William și Kate Middleton ar fi primit-o „nu prea cordial”. O sursă din interiorul familiei regale și-a amintit că, înainte de a o întâlni pe Meghan, prințul Harry „nu se simțea în largul său în mijlocul rudelor sale”, având mereu sentimentul că este ”mereu în plus, că mereu îi incomodează pe ceilalți”. După ce Meghan a intrat în viața lui, după ce întâlnirile celor doi s-au înmulțit, Harry a căpătat mai multă încredere în sine. 

Pe acest fundal, Daily Express și-a concentrat atenția pe o altă întâmplare care l-ar fi enervat, din nou, pe prințul Harry. De data asta însă, vinovată ar fi însăși regina Elisabeta a II-a. De ce? Pentru simplul motiv că i-a invitat pe prințul William să se mute, împreună cu Kate și cei trei copii ai loc la castelul Windsor.

În urmă cu doi ani, Suverana a refuzat ca Harry și Meghan să vină să locuiască în impunătorul imobil, așa cum și-ar fi dorit fiul cel mic la prințului Charles. Experta Daniela Elsner crede că prințul Harry ar putea considera mutarea fratelui său la Windsor ca un nou atac asupra sa. „Dacă regina chiar va deschide ușile castelului său pentru ducele și ducesa de Cambridge, Harry va interpreta gestul ca o palmă, o jignire”, afirmă experta, mergând, desigur, doar pe speculații. 

Ştiri Recomandate

Lovitură după lovitură. ROBOR, imposibil de stăvilit

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro