Prințul Harry și Meghan Markle, în dezacord cu Netflix din cauza editărilor solicitate
Autor: Antonia Popescu | 05 oct 2022, 19:28
Prințul Harry și Meghan Markle, în dezacord cu Netflix din cauza editărilor solicitate
Prințul Harry și Meghan Markle, în dezacord cu Netflix din cauza editărilor solicitate
Ducele și ducesa de Sussex ar fi cerut modificări la documentarul lor de poveste de la Netflix, care sunt atât de importante încât gigantul de streaming ar putea "să pună în așteptare proiectul pe termen nedefinit

Mai multe surse implicate în producție au declarat pentru Page Six că schimbările solicitate sunt atât de extreme încât proiectul de mai multe milioane de lire sterline ar putea fi "suspendat pe termen nedefinit".

Ducele și ducesa de Sussex, care locuiesc într-un conac californian împreună cu cei doi copii Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an, au ajuns la un acord cu gigantul de streaming, despre care se spune că are o valoare de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Dar se pare că acum încearcă să schimbe ceea ce este publicat, un insider de la Netflix spunând publicației: "Harry și Meghan sunt panicați de faptul că încearcă să atenueze chiar și cel mai elementar limbaj.

"Dar este povestea lor, din gura lor."

Data de lansare a documentarului bombă era așteptată în decembrie, după un nou sezon al popularului serial regal The Crown.

Dar acum ar putea fi amânat până în 2023, o altă sursă susținând: "Au făcut cereri semnificative pentru a reveni asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat...

"În măsura în care unii membri ai personalului Netflix cred că, dacă va fi acordată, aceasta va pune efectiv în așteptare proiectul pe termen nedefinit".

Dar persoana din interiorul Netflix a adăugat că vor "sta alături" de creatorii proiectului, deoarece aceștia doresc ca proiectul să meargă mai departe.

Având în vedere moartea reginei Elisabeta, ducele de Sussex ar fi luat în considerare și alte piese potențial controversate.

Regina Elisabeta, o nouă lovitură pentru nepotul Harry

Ruptura dintre Casa Regală a Marii Britanii și prințul Harry pare să fie iminentă și de nereparat. 

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020 pentru a trăi o viață mai liniștită, departe de presiunea publică și de atenția constantă a presei. S-au mutat în Statele Unite ale Americii, însă controversele din trecut îi urmăresc în continuare. 

Meghan Markle este acuzată că s-ar fi comportat urât cu foștii angajați

Cât timp s-au aflat în rândul familiei regale, ducii de Sussex au avut nu mai puțin de 25 de angajați, gată să îi ajute chiar și cu cele mai mărunte dintre îndatoriri. Conform publicației Sunday Times, Meghan Markle a avut o atitudine deplorabilă față de subalternii săi și nu a ezitat să folosescă manipularea, precum și cuvinte agresive. Zvonurile privind comportamentul neadecvat al lui Meghan au ajuns la urechile reginei, iar suverana a luat o decizie radicală. 

Regina Elisabeta a II-a ar fi angajat o echipă de avocați pentru a investiga acuzațiile care i-au fost aduse lui Meghan de către foștii angajați. În plus, salariul echipei ar fi plătit chiar din bugetul suveranei! 

Într-un mesaj public din 2018, Jason Knauf, fostul secretar de comunicare din Sussex, a abordat acuzațiile, numind presupusele acțiuni ale lui Meghan „total inacceptabile”. 

„Ducesa pare intenționată să aibă mereu pe cineva în vizor. Ea o agresează pe angajată și caută să-i submineze încrederea. Am primit raport după raport de la oameni care au asistat la un comportament inacceptabil față de această angajată", scrie Jason Knauf. 

Meghan a negat acuzațiile de maltratare a fostului ei personal, susținând că presa furnizează o „povestire falsă”. 

Ducii de Sussex nu au avut parte de o primire călduroasă în Marea Britanie 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Experți: Săptămâna viitoare, critică pentru petrol

Se așteaptă ca OPEC și aliații săi să ia în considerare...

Cinci stațiuni balneare europene pentru această iarnă

Dacă sunteți în pană de idei pentru această vacanță de...

Un startup olandez începe producția primelor mașini solare

Start-up-ul olandez de mobilitate Lightyear a început să...

Musk a dublat prețul internetului în Ucraina

Prețul de listă al echipamentelor de comunicații...

Noua lege a pensiilor, amânată din nou. De când se va aplica

Conform proiectului de OUG lansat în dezbatere de...

JPMorgan, UBS și alții se bat pentru pensiile chinezilor

Firmele străine de gestionare a activelor din China,...

Amenzile rutiere în 2023. Care sunt intențiile Guvernului

Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere publică un...

Crossuri externe