Privilegiile pe care Donald Trump le pierde și care vor fi extrem de dureroase
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
COVID-19: Fiul lui Donald Trump, testat POZITIV
COVID-19: Fiul lui Donald Trump, testat POZITIV
Începând cu 20 ianuarie Joe Biden va deveni oficial președintele Statelor Unite ale Americii iar Donald Trump va ieși de pe scena de la Washington, moment din care ăși va pierde privilegiile pe care le-a avut ca șef al statului.

Printre acestea se numără poate una dintre cele mai dureroase pentru actualul lider de la Casa Albă și anume faptul că acesta va redeveni un utilizator obișnuit al platformei de socializare Twitter, care a fost în ultimii patru ani un fel de tribună de care Trump s-a folosit pentru a face, nu de puține ori, declarații controversate.

Twitter plasează notificări de „interes public” pe unele mesaje care încalcă regulile de la lideri mondiali și care în mod obișnuit ar fi eliminate. Astfel de mesaje de la candidați politici și aleși sau oficiali guvernamentali sunt în schimb ascunse în spatele unui avertisment dar pot fi accesate și citite.

Nepoții lui Donald Trump nu mai sunt primiți la școală

Compania a precizat că acest tratament în schimb nu se aplică celor care nu mai dețin funcții, ceea ce înseamnă că după 20 ianuarie mesajele lui Donald Trump care contravin regulilor Twitter vor fi șterse direct.

"Această politică se aplică actualilor lideri mondiali și candidaților la funcții, și nu cetățenilor privați atunci când nu mai ocupă aceste funcții", a declarat un purtător de cuvânt al Twitter într-o declarație.

Și Facebook are o politică similară astfel că mesajele care vor veni din partea lui Donald Trump vor fi de acum verificate și revizuite iar cele care vor fi definite ca informații false vor fi șterse. Mai mult, Facebook poate merge până la a bloca un cont care încalcă în mod repetat politica platformei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel