Prognoza meteo pentru săptămâna 15-20 noiembrie. Vremea se schimbă
Autor: Delia Gheață
Data publicării:
Vremea nu va fi placuta
Vremea nu va fi placuta
Începând de astăzi și până joi, temperaturile scad, astfel încât valorile termice din ţara noastră nu vor mai trece de 10 grade Celsius. În a doua parte a intervalului, răcirea va fi și mai accentuată.

Astăzi maximele vor fi intre 6 şi cel mult 13 grade Celsius, iar de mâine se produce această răcire a vremii. Începând de joi, maximele vor începe de la 4 grade Celsius.

În jumătatea sudică a ţării, cerul rămâne temporar noros, ceaţă destul de persistentă în această dimineaţă, iar pe a locuri a fost asociată şi cu burniţă. Însă, în regiunile nord-vestice va fi soare, temperaturile vor fi de 10-12 grade Celsius, o vreme foarte frumoasă în Maramureş, în Banat, în zona Crişanei dar şi în zona de vest a Transilvaniei.

Astăzi, maximele din zona Moldovei vor ajunge la 6-7 grade Celsius, acolo fiind cel mai frig. Aceleaşi temperaturi se vor înregistra şi în zona Dobrogei, vremea fiind la fel de închisă şi în zona Olteniei, dar va fi soare la Timişoara, Arad, Oradea şi Baia Mare, unde maximele ajung la 10-12 grade Celsius.

Citește și Prognoza meteo 15 noiembrie 2021. Cum va fi VREMEA

Temperatura va fi mai scăzută în Bucureşti comparativ cu ziua precedentă, iar aspectul vremii nu va fi tocmai plăcut. Cerul va rămâne acoperit de nori pe toată durata zilei, iar în termometre nu vor fi mai mult de 10 grade Celsius.

La noapte, temperatura scade până la 4 grade, iar vremea rămâne mohorâtă până la mijlocul acestei săptămâni. La munte încep să scadă valorile termice, iar de miercuri, meteorologii anunţă precipitaţii care vor fi în zona montană şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Știri despre: Cheltuieli de Paști; Temerile...

Slănic, stradă surpată. Evacuare extinsă, decisă de prefect

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat...


pixel