Programul Rabla pentru motociclete și scutere. Cine susține ideea
Autor: Costin Spoială
Data publicării:
Motocicletele ar putea intra în Programul Rabla
Motocicletele ar putea intra în Programul Rabla
Deputatul PSD de Arad Adrian Todor consideră că programul Rabla pentru autoturisme ar trebui extins şi pentru scutere şi motociclete noi, afirmând că sprijină o iniţiativă în acest sens a unui ONG, care strânge semnături pentru modificarea programului actual, transmite Agerpres.

"Cred că ar fi oportun ca şi deţinătorii de motociclete sau scutere să fie sprijiniţi prin acest program al Guvernului României, dându-li-se posibilitatea să-şi achiziţioneze şi ei o motocicletă sau un scuter nou. Sunt convins că foarte mulţi români şi-ar dori un astfel de program. De altfel, a şi fost demarată o strângere de semnături în acest sens, de către un ONG, iniţiativă care a adunat mulţi susţinători şi pe care am decis să o sprijin. Sper ca acest demers să fie încununat cu succes, iar de anul viitor, dacă nu chiar din acest an, să reuşim să introducem şi motocicletele în programul Rabla", a afirmat, miercuri, deputatul PSD de Arad Adrian Todor.

Citește și: Jumătate din voucherele pentru programul Rabla 2019, rezervate

Parlamentarul precizează că programul Rabla a ajuns în acest an la a 15-a ediţie, fiind alocaţi 322 de milioane de lei pentru românii care doresc să-şi achiziţioneze o maşină nouă.

"În 2019, se preconizează că aproximativ 35 de mii de români vor avea posibilitatea să-şi înlocuiască maşinile mai vechi de opt ani cu altele noi, mai puţin poluante", a mai afirmat Adrian Todor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel