Purtătorul de cuvânt al CNAIR: Nu avem tradiție la tuneluri, dar vom face câteva
Autor: Mihai Paul | 03 iun 2019 / 13:27
Tunel
Tunel
Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR, participă la interviul DCNews.ro de luni. Acesta face parte din campania lansată de DCNews pentru salvarea de vieți, prin conștientizarea riscurilor. DCNEWS a demarat, cu sprijinul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere , o campanie de prevenire și reducere a numărului de accidente rutiere pe drumurile publice, o iniţiativă menită a sensibiliza populaţia cu privire la acest fenomen. 

”Lucrările de reparații pe A2 se fac fără închiderea drumului, este legătură spre Mamaia și portul Constanța. Are o frezare de beton dar încercă să evităm betonul pentru că nu mai avem tradiția dinainte de 89 când se făceau din beton pentru transportul trupelor erau mai rezistente”, a precizat Alin Șerbănescu.

”În Bulgaria nu au voie să construiască la mai puțin de 500 de metri a drumului astfel că se pot extinde și modernizare ei nu au case lângă drum”, a explicat Șerbănescu de ce se extind greu dumurile în România.

”Nu avem o tradiție pentru tuneluri și nici relief care să facă rentabil pentru companiile specializate să vină cu utilaje la noi. O să avem totuși câteva tuneluri pe Lugoj-Deva și pe încă câteva porțiuni”, a spus Șerbănescu.

CNAIR, proiect pilot pentru îmbunătățirea siguranței rutiere

G Ad:

Ştiri Recomandate

Este COD ROŞU! Avertizare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de...

Horoscop. Decembrie, luna SUCCESULUI pentru aceste zodii

Ultima lună a anului 2021 va fi o perioadă puternică din...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro