Rețeaua de 5 G va ajunge la o sumă fabuloasă în următorii ani
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Reteaua 5G reprezinta viitorul
Reteaua 5G reprezinta viitorul
Rețeaua 5 G va ajunge la 15% din piața de smartphone până în 2025 și la o cifră colosală, aproximativ 1,67 miliarde de lire sterline.

Până în 2025, asociația din industrie prezice că vor exista 1,4 miliarde de conexiuni de 5G, reprezentând 30% din utilizatorii de telefonie mobilă pe piețele chineze și europene, dar și până la jumătate în SUA.

O creștere puternică este prevăzută și pentru conexiunile 4G, 60% din piața mondială fiind conectată la astfel de rețele până în 2025, în creștere față de 43% anul trecut.

Directorul general al GSMA, Mats Granryd, a declarat: "Sosirea 5G impinge o parte importantă a lumii către o epocă a conectivităţii inteligente, care, alături de evoluțiile din Internetul lucrurilor, big data și inteligență artificială sunt pe cale să fie un factor-cheie al creșterii economice în următorii ani. În timp ce 5G va transforma afacerile și va furniza o serie de noi servicii interesante, tehnologia mobilă ajută și la eliminarea decalajului de conectivitate".

În timpul unei dezbateri, care a avut loc la Congresul Mobilelor la Barcelona, numită "Contectând lumea inteligent", Granryd a vorbit despre importanța 5G, AI, IoT și big data în crearea unei lumi mai bine conectate.

Citește și:Samsung: Românii vor smartphone-uri premium. La ce anume le folosesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel