Recalculare PENSII. Elena Cristian: PĂCĂLEALĂ cât casa. NU au cum să recalculeze
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Furnizorii de energie cer plata în avans. Elena Cristian a spus care e calea de urmat: Piața e în degringoladă! Statul trebuie să intervină
Furnizorii de energie cer plata în avans. Elena Cristian a spus care e calea de urmat: Piața e în degringoladă! Statul trebuie să intervină
EXCLUSIV
Elena Cristian, redactor Șef DCBusiness, a explicat cum se JOACĂ Raluca Turcan cu milioane de OAMENI care trăiesc în SĂRĂCIE.

"Pentru a nu știu câta oara, Raluca Turcan, ministrul Muncii, iese public cu o gogomănie mare-mare: recalculăm toate pensiile. De ce spun că este gogomănie? Pentru că nu poti promite eliminarea inechităților, recalcularea pensiilor si toate celelalte până nu ai o lege prin care să se stabilească clar cum se va face acest lucru. Or, Raluca Turcan nu are nici măcar un proiect, o hârtiuță acolo, pe care să scrie cum se vor recalcula pensiile. Fără această lege, totul este gargară politică de cea mai joasă clasă. Pentru că se joacă cu milioane de oameni care trăiesc în sarăcie.", a declarat Elena Cristian.

Ministrul Muncii: Ce înseamnă NOUA LEGE A SALARIZĂRII

Jurnalista explică și despre eliminarea PENSIILOR SPECIALE.

"Este fix aceeași politică de baltă pe care o fac toți politicienii de la putere acum, dansând de bucurie că au eliminat 1% din pensiile speciale. Alooooo, 1%....mai sunt 99% care NU pot fi eliminate. De ce? Pentru că voi ați făcut legile prin care au fost date aceste pensii. Iar daca ceea ce s-a făcut ieri cade la CCR, adio orice alt demers similar", a mai adăugat Elena Cristian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel