Renault a rămas fără directorul de servicii de mobilitate
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Clotilde Delbos pleacă de la Renault
Clotilde Delbos pleacă de la Renault
Renault a anunțat miercuri că Clotilde Delbos va demisiona din funcția de director general al Mobilize, care reunește serviciile de finanțare și de mobilitate ale constructorului.

"Ea părăsește Renault la sfârșitul anului pentru a urma alte proiecte", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al grupului. Clotilde Delbos va fi înlocuită la conducerea Mobilize de Fedra Ribeiro, director de operațiuni al Mobilize de la sfârșitul anului 2021, după o perioadă petrecută la Bosch și Volkswagen.

Atribuțiile sale în calitate de președinte al consiliului de administrație al RCI Banque, serviciile de finanțare și asigurare ale Renault, sunt preluate interimar de Patrick Claude, director al serviciilor financiare ale Renault. "Numirea ei va fi supusă aprobării Băncii Centrale Europene", a precizat aceasta într-un comunicat. La începutul anului 2022, ea părăsise departamentul financiar al grupului pentru a conduce Mobilize, brandul Renault pentru serviciile sale de închiriere și abonament, care a devenit, de asemenea, parte a RCI Banque în luna mai.

Clotilde Delbos, în vârstă de 55 de ani, s-a alăturat Renault în 2012 în calitate de "director de performanță și control" al companiei, de la fostul gigant industrial francez Pechiney.

Citește și:

Renault: Waze se invită la bordul sistemelor multimedia

Renault a anunțat că este prima marcă care integrează aplicația Waze direct în sistemul său multimedia.

Aplicația de navigație, care revendică aproximativ 20 de milioane de utilizatori activi pe lună în Franța, va fi inclusă în Noile Renault Austral și Renault Mégane E-Tech electric echipate cu ecranul OpenR și sistemul multimedia OpenR Link cu Google integrat.

Șoferii vor putea accesa toate funcțiile Waze direct de pe ecranul vertical de 12 inci, fără a utiliza smartphone-ul, și se vor putea bucura de o nouă experiență de condus intuitivă, imersivă și conectată, pentru o mai mare siguranță", spune compania.

BMW îşi dublează investiţiile în Ungaria. Suma este uriașă

Constructorul auto german BMW AG a decis să îşi dubleze investiţiile pe care le va face la fabrica de la Debrecen, Ungaria, până la peste două miliarde de euro, prin adăugarea unei fabrici care va asambla baterii destinate automobilelor electrice, şi unde vor fi create peste 500 de noi locuri de muncă, informează Bloomberg.

Anterior, grupul german intenţiona să cheltuie un miliard de euro pentru uzina de la Debrecen, care urmează să fie inaugurată în 2025, şi unde urmează să fie produse 150.000 de automobile pe an.

Amplasarea unei fabrici unde vor fi asamblate celule de baterii în apropiere uzinei de la Debrecen va ajuta BMW să eficientizeze logistica pentru producţia următoarei sale generaţii de automobile electrice, a informat vineri constructorul german într-un comunicat de presă.

"Legătura strânsă dintre asamblarea de baterii şi producţia de vehicule face parte din strategia noastră", a spus Markus Fallboehmer, vicepreşedinte pentru producţia de baterii la BMW.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel