Richard Branson îl atacă dur pe Vladimir Putin: ”Miliardarilor ruși le era frică să facă acest lucru”
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Richard Branson
Richard Branson
Cunoscutul miliardar britanic Richard Branson, fondatorul Virgin, a făcut câteva afirmații extrem de tăioase privitor la concentrarea trupelor ruse în apropierea granițelor Ucrainei.

În articolul său Gândurile mele despre Ucraina și Rusia, omul de afaceri afirmă că ”este pentru prima dată în ultima perioadă când teritoriul european se confruntă cu un risc atât de ridicat de război purtat pe scară largă”.

”În 2022, ce naiba vrea să obțină o țară prin masarea tancurilor la granițele unei alte țări?”, a întrebat retoric miliardarul.

Branson a rememorat întâmplările din  2014, atunci când a încercat să-i mobilizeze pe oamenii de afaceri ruși și ucraineni pentru susține o reglementare pe cale pașnică a conflictului. Planul nu s-a realizat niciodată pentru că, potrivit lui Branson, miliardarilor ruși le era frică să facă acest lucru.

”(În acele momente) am înțeles imediat că niciunul dintre partenerii mei de afaceri din Rusia, deși în conversațiile private se opuneau intervenției militare a Rusiei, nu a dorit să o spună și public”, a mai spus spus Branson.

Acesta este convins că...

Citește mai departe pe Radio DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel