Ripple: Concurs de 197.000 de dolari pentru recrutarea de noi angajați
Autor: DCBusiness Team | 28 iun 2022, 22:27
Totul este în mișcare
Totul este în mișcare
În urmă cu câțiva ani, Ripple și-a dat seama că monedele digitale ale băncilor centrale vor fi indispensabile în viitor. De aceea, a dezvoltat soluții și parteneriate cu diverse bănci centrale.

Recent, Brad Garlinghouse a anunțat angajarea a 50 de noi dezvoltatori pentru noua filială canadiană și creșterea echipei la câteva sute de angajați.

Nu este ușor să găsești personalul potrivit, deoarece dezvoltatorii blockchain sunt încă la mare căutare în ciuda prăbușirii criptomonedelor. Cu toate acestea, Ripple Labs pare să încerce să prindă doi iepuri dintr-o lovitură, deoarece compania a oferit un premiu de 197.000 de dolari pentru o provocare de inovare CBDC.

Ca parte a provocării, dezvoltatorii pot crea aplicații de probă pe registrul XRP, care au rolul de a face ca monedele digitale ale băncii centrale să fie disponibile pentru a fi utilizate în comerțul cu amănuntul. Alte subiecte sunt interoperabilitatea și incluziunea financiară a CBDC-urilor. Participanții preselectați vor primi cu siguranță nu doar o parte din premiu, ci și o ofertă de muncă profitabilă.

Materie primă 

În acest timp, Președintele Comisiei americane pentru valori mobiliare și bursiere (SEC), Gary Gensler, a stat de vorbă cu presa. Într-un interviu acordat lui Jim Cramer de la CNBC, acesta a declarat că multe dintre criptomonedele aflate în circulație au caracteristici semnificative care sugerează că reprezintă un titlu de valoare.

Acest lucru ar însemna, în cele din urmă, că SEC deține jurisdicție asupra criptomonedelor la care se aplică această definiție. Autoritatea efectuează deja mai multe teste pentru a stabili dacă monedele digitale propuse de anumite companii fac obiectul normelor privind valori mobiliare. Cel mai cunoscut caz este cel al Ripple, care se află în instanță de mai bine de doi ani.

Investitorii în Bitcoin, pe de altă parte, pot răsufla ușurați, deoarece Gensler a declarat că această monedă digitală este singura pe care o poate numi public materie primă: "Sunt câteva, precuma bitcoin - dar este singurul pe care îl voi numi. Nu mă refer la celelalte jetoane, chiar dacă predecesorii mei au spus că sunt materii prime.

Fondatorul Blockchain Investment Group, Eric Weiss, a remarcat că Gensler este deja al doilea președinte al SEC care certifică bitcoin ca fiind o materie primă. Prin urmare, ar trebui să fie aproape imposibil de contestat acest statut în viitor.

Citește și Bill Gates a dat de pământ cu NFT-urile și criptomonedele

Cofondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, a explicat, în acest context, că, în opinia lui, criptomonedele și NFT-urile se bazează "100% pe teoria celui mai mare nebun", referindu-se la ideea că prețurile activelor criptografice cresc din simplul motiv că există suficienți investitori dispuși să plătească mai mult.

Gates a glumit pe seama capacității "foarte scumpelor imagini digitale cu maimuțele" de a "îmbunătăți substanțial lumea", referindu-se la colecția NFT Bored Ape Yacht Club.

Ca un ecou al argumentelor prezentate în repetate rânduri de Warren Buffett, Gates a criticat, de asemenea, natura neproductivă a criptomonedelor și a NFT-urilor. "Sunt obișnuit cu clasele de active... cum ar fi o fermă, unde au producție, sau o afacere, care realizează mărfuri mărfuri", a spus Gates.

În cele din urmă, dacă nu era deja evident, Gates a făcut precizări și cu privire la criptomonede: "Nu sunt implicat în așa ceva. Nu am nici un fel de interese în privința acestor lucruri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

S-a aflat ce funcție are la BNR de fapt astroloaga Minerva

În urmă cu câteva zile a ajuns în spațiul public...

Ucraina a intrat în incapacitate de plată

Două importante agenţii internaţionale de evaluare...

Romgaz are o nouă conducere pentru următoarele patru luni

Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A. s-a...

Seceta a lovit și un oraș din nordul Canadei

Oraşul Iqaluit din nordul Canadei a declarat vineri...

Rușii caută un nume pentru lanțul Starbuck. Ce a ieșit FOTO

Fiecare cu misiunea lui. Președintele Putin luptă...

Spania: O nouă grevă la Easyjet în acest weekend

Piloții companiei aeriene spaniole au anunțat o nouă...

Rompetrol Rafinare, profit de peste 58 milioane de dolari

Rompetrol Rafinare a înregistrat, în perioada ianuarie -...

Chinezii investesc peste 7 miliarde de euro în Ungaria

Grupul chinez CATL a anunţat vineri că va construi în...

Trase de urechi de BNR, băncile au scăzut ROBOR-ul sub 8%

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

UE ar putea apela la compania SpaceX a lui Elon Musk

Agenţia Spaţială Europeană (ESA) a demarat discuţiile...

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?