Scandalul sexual în care este implicat prințul Andrew, continuă
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Printul Andrew alaturi de Virginia Giuffrey, care era minora atunci când fotografia a fost făcută, și Ghislaine Maxwell
Printul Andrew alaturi de Virginia Giuffrey, care era minora atunci când fotografia a fost făcută, și Ghislaine Maxwell
În urma implicării prinţului Andrew în scandalul Epstein, care a determinat renunţarea la îndatoririle sale publice, regina Elisabteta a II-a l-a pedepsit pe fiul său preferat, anulând ceremonia lui de împlinirea a 60 de ani care urma să aibă loc în februarie 2020, relatează online ziarul spaniol ABC.

Când Andrew, cel de-al treilea fiu al reginei Elisabeta a II-a a venit pe lume, avioanele RAF au survolat Londra şi mii de oameni s-au strâns în faţa palatului Buckingham. Pe 19 februarie 2020 se împlinesc 60 de ani de la naşterea prinţului Andrew, care însă anul viitor nu va avea parte de sărbătorirea zilei sale de naştere.

Regina a decis anularea ceremoniilor oficiale, la o săptămână după ce l-a privat pe Andrew de îndatoririle lui publice, la îndemnul lui Charles.

Scandalul Epstein. Prințul Andrew se retrage din viața publică

Andrew a fost întotdeauna fiul preferat al mamei sale, care i-a iertat numeroasele scandaluri, atât sexuale cât şi financiare. Însă prietenia ducelui de York cu fostul om de afaceri Jeffrey Epstein - condamnat pentru viol, pedofilie şi trafic de minori şi care s-ar fi sinucis în închisoare - precum şi relaţia lui Andrew cu o adolescentă de 17 ani, din 2001, reprezintă un scandal atât de mare încât prinţul trebuia îndepărtat de ochii opiniei publice.

Petrecerea aniversară din 19 februarie 2020 se va limita la o cină în familie după retragerea prinţului din viaţa publică, potrivit Sunday Times.

Problemele nu se rezumă doar la acest ”inconvenent”, cele mai grele lovituri abia acum urmează, după ce femeia care îl acuză pe Andrew de viol, Virginia Giuffre, a acordar și ea un interviu postului de televiziune BBC, interviu care se difuzează chiar în această seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel