Schimbare uriașă! Ce se va întâmpla cu porțiile de cartofi de la McDonald’s din aceste restaurante
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Schimbare uriașă! Ce se va întâmpla cu porțiile de cartofi de la McDonald’s din aceste restaurante
Schimbare uriașă! Ce se va întâmpla cu porțiile de cartofi de la McDonald’s din aceste restaurante
Clienții acestor restaurante McDonalds”s primesc vești proaste. De vineri, porțiile de cartofi vor fi doar mici pentru locuitorii din Japonia.

Ce se va întâmpla cu porțiile de cartofi de la McDonald’s din aceste restaurante! Lanțul fast-food a luat decizia după ce livrările pentru acest produs au fost afectate din cauza inundațiilor din portul canadian Vancouver și pandemia COVID.

Astfel, începând de vineri și până în data de 30 decembrie lanțul de magazine va oferi doar porții mici de cartofi prăjiți. Eliminarea ofertelor de tip „medium” și „large” a fost necesară „pentru a ne asigura că un număr cât mai mare de clienți vor avea în continuare acces la cartofii noștri prăjiți”, a informat compania.

OMS avertizează națiunile lumii: ”Vine furtuna!”

McDonald’s speră că această problemă de aprovizionare, care afectează cele 2.900 de restaurante din Japonia, va fi rezolvată până în ajunul Anului Nou și precizează că măsura nu va afecta ofertele sale din gama crochetelor de cartofi.

Ca urmare a limitării porțiilor de cartofi prăjiți, clienții vor primi un discount de 50 de yeni (44 de cenți) la meniurile McDonald’s. În prezent, aceste meniuri includ o porție medie de cartofi prăjiți, iar clienții au opțiunea de a crește sau a diminua mărimea porției de cartofi prăjiți.

Lovitură pentru Meghan Markle! Este vorba despre fiul ei, Archie

La o cantitate de 74 de grame și 225 de calorii, porția mică de cartofi prăjiți este la aproape jumătate față de porția medie. În România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s este firma Premier Restaurants România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 89 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 44 restaurante cu McDrive și 45 de cafenele McCafe. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel