Sibienii își pot încărca online abonamentele la transportul în comun
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Călătorii care folosesc transportul în comun din municipiul Sibiu îşi pot încărca şi online abonamentele, după ce îşi fac un cont de utilizator pe pagina de internet a societăţii Tursib, potrivit unui comunicat de presă

"Tursib anunţă clienţii că pot să-şi formeze un cont de utilizator accesând opţiunea 'My Tursib' pusă la dispoziţie pe site-ul www.tursib.ro. După activarea contului de utilizator, procedura de încărcare a abonamentelor este mult simplificată. În plus, o persoană poate înregistra mai multe carduri Tursib, pe care doreşte să le încarce (de exemplu, un părinte poate încărca şi cardurile copiilor). De asemenea, dacă utilizatorul doreşte, poate activa opţiunea de recurenţă direct din pagina de plată, ceea ce înseamnă că EuPlatesc va încărca automat abonament lunar, la sfârşitul fiecărei luni, pentru luna următoare, până la dezactivarea opţiunii. Menţionăm că plata recurentă este procesată în condiţii de siguranţă, deoarece nu presupune salvarea datelor de card, utilizatorul având posibilitatea de a sista oricând plăţile ulterioare.
Dacă clientul doreşte să primească anunţuri de la Tursib, poate activa opţiunea de Newsletter", se arată în comunicat.

Reprezentanţii Tursib anunţă şi că au început vânzarea on-line a abonamentelor cu reducere de 50% pentru elevi şi studenţi, pentru anul şcolar 2018 - 2019.

"Elevii şi studenţii ULBS beneficiază de reducere 50% la abonamentele pentru transportul public. Diferenţa de preţ este susţinută de Primăria Municipiului Sibiu, respectiv Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu. Pentru acordarea subvenţiilor la această categorie de abonamente, listele cu elevii/studenţii care au achiziţionat abonamente cu reducere trebuie să fie vizate de fiecare unitate de învăţământ în parte. Datorită faptului că situaţia elevilor/studenţilor se modifică la începutul fiecărui an şcolar/universitar, abonamentele cu reducere se pot încărca on line în perioadele decembrie - august pentru elevi, respectiv decembrie - septembrie pentru studenţi, a fiecărui an şcolar/universitar, după ce fiecare elev/student a încărcat un abonament la un punct de vânzare Tursib, pentru verificarea documentelor: adeverinţă sau carnet de elev/student vizat pe anul şcolar în curs şi vizarea listelor de către unităţile de învăţământ", se mai menţionează în comunicatului Tursib.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel