Situația lui Harry și Meghan este mult mai gravă decât se credea
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Meghan Markle și Harry
Meghan Markle și Harry
Palatul tocmai a primit o lovitură uriașă din partea prințului Harry și a lui Meghan Markle, deoarece se pare că cei doi NU vor zbura în Marea Britanie luna viitoare pentru a petrece Crăciunul alături de regină și de restul familiei regale la moșia ei de la Sandringham.

"Dacă ar fi fost așa, ar fi comunicat acest lucru familiei lor până acum", a declarat o sursă pentru She Finds. "Dar acesta este primul Crăciun al Majestății Sale fără soțul ei, așa că era de așteptat că cei doi vor dori să fie alături de ea". Sursa a continuat să adauge că este posibil ca ducele și ducesa de Sussex să nu fi dorit să provoace o "frenezie" mediatică prin sosirea în Marea Britanie de Crăciun, ceea ce ar putea fi motivul pentru care nu au acceptat invitația Majestății Sale.

Sursa a concluzionat: "Cred că toată lumea înțelege că va fi o frenezie când se vor întoarce amândoi în Marea Britanie, dar trebuie să ”rupă pisica” și să treacă la treabă". Cei doi nu au mai petrecut Crăciunul alături de familia regală din 2018. În 2019, ei au petrecut sărbătorile de iarnă cu fiul lor Archie în Canada, iar anul trecut nu au putut zbura în Marea Britanie din cauza restricțiilor de călătorie legate de COVID.

Meghan și Harry au prezentat prima poză a fiicei lor Lilibet Diana

"Sunt multe lucruri care intră în logistică și în planificarea Crăciunului familiei, așa că, desigur, personalul știe că Harry și Meghan nu vin", a declarat o persoană o altă sursă pentru publucația Page Six, înainte de a adăuga că acesta este primul Crăciun al monarhului britanic în vârstă de 95 de ani fără soțul ei, prințul Philip. Acesta a a murit în aprilie 2021 iar lumea sperat că nepotul și nepoata sa să petreacă o parte din sărbători cu ea.

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie de două ori în acest an, mai întâi pentru a participa la înmormântarea bunicului său, în aprilie, și din nou în iulie pentru dezvelirea statuii prințesei Diana de la Palatul Kensington. Meghan a rămas în California de fiecare dată, deoarece era însărcinată în aprilie și medicii i-au spus că nu poate zbura; iar pentru cea de-a doua vizită a lui Harry Meghan abia o născuse pe Lilibet Diana.

Se crede că reginei i se vor alătura în continuare la Sandringham fiul și nora ei, prințul Charles și Camilla Parker-Bowles, precum  și prințul William și Kate Middleton, care o vor însoți și la o slujbă religioasă în dimineața de Crăciun. În prezent, se așteaptă ca Majestatea Sa să participe în continuare la slujba de Crăciun de la biserica St Mary Magdalene din Sandringham, deși a trebuit să se retragă de la Serviciul național de comemorare de la Cenotaf de duminică, 14 noiembrie, din cauza unei probleme la spate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel