Smartphone-ul Pixel, de la Google, nu va mai fi produs în China
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Gigantul Google s-a decis
Gigantul Google s-a decis
Google va muta sediul de producție al telefoanelor Pixel în Vietnam începând de anul acesta, după construirea unui lanț de aprovizionare ieftin în Asia de Sud-Est. Până acum Smartphone-urile Pixel erau fabricate în China, transmite Reuters.

Această mișcare vine pe măsură ce costurile forței de muncă sunt în creştere în China, din cauza tensiunilor comerciale cu Statele Unite.

Gigantul american al internetului intenționează să mute cea mai mare parte a hardware-ului său din China, inclusiv telefoanele Pixel și difuzorul inteligent Google Home, scrie Mediafax.

Citește și Google a prezentat modele noi de telefon

Compania plănuieşte să livreze aproximativ 8 până la 10 milioane de smartphone-uri în acest an, dublu față de anul trecut, făcând din Vietnam un sediu cheie al activităţii Google care să îi potenţeze creșterea pe piața smartphone-urilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel