Soluție ȘOC. Bill Gates știe cum se obține IMUNITATE ABSOLUTĂ
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Co-fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, consideră că, pentru a sigura o protecție deplină a populației lumii împotriva coronavirusului, pentru ca oamenii să obțină o imunitate absolută, ar putea fi necesară o a treia fază de vaccinare, în cadrul căreia se va administra un vaccin modificat ce ține cont de mutațiile virusului SARS-CoV-2.

"Întrebarea principală a momentului este dacă trebuie să asigurăm vaccinarea globală cu mijloacele și metodele disponibile sau dacă trebuie să vaccinăm în trei faze sau dacă trebuie să modificăm vaccinul", a spus miliardarul american  la postul de televiziune CBS.

Potrivit spuselor sale, toate companiile americane specializate în dezvoltarea de vaccinuri studiază deja posibilitatea de a crea variante modificate. Prin urmare, persoanele care au trecut deja cele două epate obligatorii de vaccinare, injecția inițială și rapelul, ar putea avea nevoie și de o a treia injecție. Este posibil să avem un vaccin îmbunătățit, astfel încât când aceste mutații vor ajunge în SUA să fim convinși că populația va fi protejată".

Citește și PENSII. Cum rezolvă premierul Cîțu problema celor DOUĂ ROMÂNII

În altă ordine de idei, Gates crede că fostului președinte american Donald Trump ar trebui probabil să i se permită să posteze din nou pe rețelele de socializare. În același timp, el și-a exprimat încrederea că marile rețele sociale vor găsi o oportunitate pentru ca fostul președinte să revină, mai ales că, a spus Gates, interesul pentru postările lui ar putea scădea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel