Sprijin financiar majorat de Guvern. Ce români se încadrează pentru a primi ajutorul
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Altfel nu se poate
Altfel nu se poate
Guvernul a modificat plafonul maxim pentru care se poate cere ajutor de încălzire. Măsura vizează încalzirea cu gaze naturale, lemne, energie electrică sau produse petroliere.

Guvernul a ridicat de la  1 ianuarie plafonul maxim de venituri pentru ajutorul de încalzire pentru a beneficia de acesta un număr cât mai mare de români.

Valoarea ajutorului de încălzire a fost modificat pentru anumite sisteme în funcție de combustibilul folosit.

În prezent, persoanele care pot cere ajutor de încălzire sunt acelea care au venituri de până în 750 de lei, faţă de 615 lei cât era până acum.

In această categorie se încadrează românii care folosesc gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi sau petrolieri (lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri) pentru încălzirea locuinţei.

Guvernul Dăncilă modifică valoarea sprijinului pentru cei care au nevoie de acest ajutor de încălzire în funcţie de combustibilul folosit. Familia sau persoana cu un venit net mediu lunar pe membru de familie între 540,1 şi 750 de lei va primi un ajutor de de 20 de lei, atunci când încălzirea este cu gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi sau petrolieri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel