Știrile dimineții. Facturi, energie, prețuri și multe altele
Autor: Simona Haiduc | 19 oct, 07:16
Vă urăm o zi liniștită
Vă urăm o zi liniștită

Ministrul Energiei: Consumatorii casnici vor plăti cel mult 71 de bani pe KWh

Dacă preţul se duce peste 1 leu pe KWh, intervine plafonul. Pentru un consum de 100 de KWh, valoarea facturii va fi un leu X 100, din care se scade compensarea, deci preţul va fi de 71 de lei", a mai scris Popescu pe Facebook.

Alertă ANAF. STOP: Nu deschideți aceste email-uri

„Persoanelor juridice, dar și celor fizice, care recepţionează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanțe în evidența fiscală, le recomandăm să nu deschidă mesajele și nici atașamentele acestora”, este sfatul celor de la ANAF.

G Ad:

Bode: Cine falsifică certificatele verzi ajunge la pușcărie

Ministrul de Interne, Lucian Bode, îi avertizează pe cei care falsifică documente că vor fi aspru pedepsiți deoarece reprezintă un pericol pentru comunitate. „Îi avertizez că vor ajunge la pușcărie... Este inadmisibil să-ți bagi joc de cei din jurul tău”, a spus Lucian Bode.

Vine primăvara! Directorul ANM, Elena Mateescu, spune cum va fi vremea

Inclusiv în Capitală ne așteptăm să înregistrăm valori de 22 de grade. Mâine contăm la nivelul maximelor de valori în creștere, 10-18 grade, miercuri  20 de grade, astfel încât joi, vineri putem avea chiar 23 de grade în partea de Vest, Sud-Vest, în Sud și Sud-Est. 

Cutia Pandorei nu a fost deschisă de Evergrande

Fantasia a deschis o cutie a Pandorei pe care lumea preferă să o închidă ermetic. Dacă unei companii nu-i plăceau perspectivele putea pur și simplu să refuze să ramburseze, să forțeze creditorii să restructureze datoriile și să-și retragă împrumuturile cu o reducere substanțială. Investitorii care dețin obligațiuni care se tranzacționează acum la 20 de cenți pe dolar ar putea fi chiar recunoscători dacă ar putea să le vândă la 50 de cenți. 

Ştiri Recomandate

Este COD ROŞU! Avertizare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de...

Horoscop. Decembrie, luna SUCCESULUI pentru aceste zodii

Ultima lună a anului 2021 va fi o perioadă puternică din...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro