Știrile dimineții. Noi detalii despre salarii, dar și despre un posibil război
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Să aveți o zi perfectă!
Să aveți o zi perfectă!

Rusia va ataca Ucraina? General american: Acesta este sentimentul meu

"Sentimentul meu este că având în vedere ceea ce văd astăzi, această probabilitate se va reduce", a adăugat el. De câteva săptămâni, ciocnirile au crescut între Kiev şi separatiştii proruşi din estul Ucrainei, în timp ce zeci de mii de soldaţi ruşi au fost desfăşuraţi în apropiere.

Mugur Isărescu. ANUNȚ important privind politica BNR

Pe plan monetar, nu vedem motive pentru noi reduceri ale dobânzii de politică monetară şi suntem pregătiţi să asigurăm flexibilitatea ţintei de inflaţie, având în vedere nivelul destul de ridicat al datoriei. În ceea ce priveşte cursul de schimb, suntem pregătiţi să asigurăm mai multă flexibilitate, ţinând cont de rolul de ancoră a încrederii sociale în cazul României"

Tăieri de SALARII. Raluca Turcan, vehementă: Vreau să afirm APĂSAT

"Este datoria mea să lămuresc orice intoxicare apare în spațiul public și voi răspunde de fiecare dată. (...) Vreau să afirm apăsat, așa cum a făcut și primul-ministru, că prin Memorandumul pe care l-am aprobat astăzi nu punem bazele unei măsuri de scădere a veniturilor din România.

Distribuitori de energie electrică, prinși cu mâța în sac. Consiliul Concurenței trece la controale

Una dintre practici ar fi fost ameninţarea consumatorilor de către compania de distribuţie din grupul Electrica, respectiv CEZ, că întreruperile în alimentarea cu energie nu vor mai fi soluţionate cu prioritate dacă se mută la alt furnizor. Altă practică ar fi fost contraofertele pentru consumatorii care ar fi dorit să schimbe furnizorul

Pensiile primite pe card. Cum va ajunge talonul la pensionari

Documentul de informare cu privire la sumele plătite transmis în format electronic produce efecte juridice identice cu documentul de informare cu privire la sumele plătite transmis lunar la domiciliu sau, după caz, la reşedinţă prin serviciul de corespondenţă standard. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel