Știrile economice ale dimineții 09.04.2021
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Știrile economice ale zilei 18.05.2021
Știrile economice ale zilei 18.05.2021

Detalii NOI despre cartea electronică de identitate

Cetăţenii care vor opta pentru cartea electronică de identitate (e-ID) vor putea încărca opţional în spaţiul ei de stocare semnătura electronică emisă de un furnizor de servicii de încredere din România, a transmis joi preşedintele interimar al Autorităţii pentru Digitalizarea României (ADR), Octavian Oprea.

Poliția a fost chemată la locuința prințului Harry. Ce s-a întâmplat

Poliţia a fost chemată la locuinţa prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, din sudul Californiei de nouă ori în nouă luni, potrivit cifrelor oficiale publicate joi, relatează dpa.

Boala MISTERIOASĂ care se RĂSPÂNDEȘTE în LUME. SIMPTOME DURE

Simptomele includ halucinații, atrofie musculară, spasme. Comunitatea medicală spune că simptomele sunt similare bolii Creutzfeldt-Jakob, o maladie cerebrală rară și letală.

STARE de ALERTĂ. Noi MODIFICĂRI

Guvernul va aproba în şedinţa de joi prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu alte 30 de zile, începând cu data de 13 aprilie, şi să stabilească măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Profeție de sute de ani: RĂZBOI lângă România. Va urma ceva TULBURĂTOR

În secolul al XVIII-lea, un renumit rabin a făcut o profeție sumbră ce-și găsește, se pare, reflectarea în tensiunile tot mai mari și în escaladarea militară dintre Rusia și Ucraina. Practic, la doi pași de România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel