Știrile economice ale dimineții 28.04.2021
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Știrile economice ale dimineții 09.05.2021
Știrile economice ale dimineții 09.05.2021

PLANTA MINUNE care vindecă peste 150 de BOLI

Rostopasca este recomandată că remediu în peste 150 de afecțiuni, de la dermatoze și până la cancer sau la infecțiile virale. Rostopasca poate fi utilizată sub formă de ceai, tinctura, pulbere, infuzie combinată sau că și catapalsma.

Paşte 2021. Reguli pentru slujba de Înviere

Lumina Sfântă sau focul haric este considerată de creștinii ortodocși o minune care se întâmplă în fiecare an la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paștelui Ortodox. Şi tot în fiecare an, un reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române merge la Ierusalim pentru a lua şi aduce în România Lumina Sfântă.

"Regatul pustnic" al lui Kim Jong-Un, în GENUNCHI. Ce s-a întâmplat

Testele nucleare din Coreea de Nord au condus la sancțiuni economice dure, iar restricțiile de blocare au afectat și perspectivele comerciale. Kim Jong-un a spus mai devreme cetățenilor săi că „martie a fost dificil”.

Noi REGULI în CIMITIRE. Aceste COROANE sunt INTERZISE

De la 1 iunie, coroanele din plastic sau cu inserţii din sârmă vor fi interzise în Cimitirul Municipal Oradea. Directorul ADP Oradea, Liviu Andrica, spune că "în trei zile se adună de pe morminte un munte de deşeuri ce nu pot fi reciclate şi pentru depozitarea cărora trebuie să plătim bani grei".

Poți cumpăra o CASĂ cu 1 euro! Uite care este CONDIȚIA

La preţul unei cafele poţi cumpăra o casă într-un oraş din Italia, la poalele muntelui Etna. Cel puţin 900 de case îşi aşteaptă cumpărătorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel