Tancuri pe străzile Washingtonului. Ce ce întâmplă
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Donald Trump le vrea acolo
Donald Trump le vrea acolo
Președintele Donald Trump a declarat că la parada militară din 4 iulie, de la Washington, dedicată Zilei Independenței, vor participa tancuri, informează agenția Associated Press. 

”Trebuie să fim însă foarte atenți cu tancurile, pentru că drumurilor nu le place când sunt traversate de tancuri grele. De aceea, trebuie amplasate în anumite locuri”, a explicat liderul de la Casa Albă. Se presupune că mașinile vor fi plasate pe National Mall.

Fotoreporterii de la Associated Press susțin că la Washington au ajuns deja cel puțin două tancuri M1A1 Abrams. Împreună cu alte patru mașini militare ele se află pe platformele unui tren staționat într-o gară din sud-estul capitalei americane. Păzită de poliție, tehnica militară poate fi văzută și de trecători.

Citește și Americanii dezvoltă tancurile-robot. Nimic nu le poate sta în cale

Activitățile organizate anul acesta de Ziua Independenție vor fi dedicate militarilor americani. Potrivit aceleeași agenții de presă, Trump și-a dorit o paradă militară de 4 iulie după ce a asistat la un astfel de eveniment la Paris, în 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel