Tancurile rusești NU mai pot înainta! Cine le-a venit de hac VIDEO
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Așa ceva doar în filmele despre proști
Așa ceva doar în filmele despre proști
O scenă demnă de o comedie despre proști! Măreața armată rusă, atât de ridicată în slăvi de liderul de la Kremlin și de toți marii militari ai țării s-a împotmolit. La propriu. 

Mai multe tancuri rusești și un transportor blindat de trupe au rămas blocate în solul înghețat. Totul s-a întâmplat nu departe de granița cu Ucraina. Iar cineva deștept a înregistrat pățania și a postat-o pe internet, relatează publicația Vzgliad. 

Iar ceea ce urmează este și mai amuzant: pentru a scoate din noroiul înghețat mașinile de luptă, au chemat în ajutor un excavator. "Nu mișă nici în față, nici în spate. S-au înțepenit, nu glumă. Așa ceva nu vezi în fiecare zi”, a comentat persoana care a înregistrat totul. 

Reamintim că, joi, armata rusă și cea belarusă au început exercițiul comun "Union Resolve", în cadrul unui test al forțelor de reacție ale statului Uniunii.

Testarea forțelor de reacție ale Statului Unional (Rusia și Republica Belarus, n.r.) va avea loc în două etape. Până pe 9 februarie trupele și mijloacele de luptă au fost redislocate în regim de urgență pe teritoirul Republicii Belarus. Începând de ieri și până pe 20 februarie se vor derula manevrele propriu-zise. 

În aceste condiții, președintele american Joe Biden i-a îndemnat pe americani să părăsească imediat Ucraina, afirmând că, dacă "americanii și rușii încep să tragă unii în alții", va fi un "război mondial". "Cetățenii americani ar trebui să plece acum. Nu este același lucru cu a avea de-a face cu o organizație teroristă. Avem de-a face cu una dintre cele mai mari armate din lume", a opinat el.

Citește și Dacă rușii taie gazul pentru europeni. Norvegia: ”Nu mai putem face nimic”

În același timp, purtătorul de cuvânt al administrației americane, Jen Psaki, a declarat că exercițiile militare ale Rusiei și Belarusului sunt acțiuni "care vizează escaladarea, nu detensionarea" situației din jurul Ucrainei.ni speciale pentru a înrăutăți situația din jurul Ucrainei și a da vina pe Rusia pentru aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

BNR: Câţi bani au românii în depozitele bancare

Banca Naţională a României a publicat cifrele privind...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Florin Georgescu (BNR): Avem un capitalism semi-socialist

Asociaţii şi acţionarii companiilor au bani să le...

ANPC verifică magazinele online Temu și Shein

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor...

Directorul JPMorgan, vești bune despre economia americană

Anul trecut, banca pe care o conduce Jamie Damon, a...


pixel