TAROM, bilete la reducere şi vouchere, la 70 de ani de la înfiinţare
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
TAROM
TAROM
TAROM sărbătoreşte 70 de ani de activitate în aviaţie.

 TAROM, compania naţională de transport aerian civil a României, celebrează 70 de ani de activitate, marcând un moment istoric în aviaţia românească. Înfiinţată în 1954, TAROM şi-a construit de-a lungul decadelor o reputaţie solidă, devenind un simbol al profesionalismului, perseverenţei şi siguranţei în aviaţie.

Pe 18 septembrie, 70 de vouchere aniversare pentru zeci de destinaţii

În data aniversară de 18 septembrie 2024 toate biletele achiziţionate pe site-ul TAROM, în intervalul orar 00:00 - 23:59, vor intra automat într-o tombolă specială. Astfel, 70 de pasageri vor câştiga câte un voucher în valoare de 70 euro, pe care îl vor putea folosi ulterior pentru cumpărarea unui alt bilet pentru zborurile operate de companie. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 23 septembrie 2024, în urma tragerii la sorţi realizate cu ajutorul platformei www.random.org, iar voucherele vor fi valabile până la 31 martie 2025.

- Praga, prima destinaţie istorică TAROM, de la 70 euro


Pentru a sărbători primul zbor realizat în anul 1954, TAROM lansează o promoţie dedicată pentru prima sa destinaţie istorică, Praga. Prin urmare, în data de 18 septembrie pot fi achiziţionate bilete către Praga, pentru un zbor dus, cu bagaj de cală şi toate taxele incluse, la tarife începând cu 70 euro. Oferta este valabilă doar în data de 18 septembrie 2024 pentru călătorii efectuate în perioada 1 noiembrie 2024 - 28 februarie 2025.

- 10.000 de bilete spre Paris, la doar 70 euro


În linia aniversară, compania sărbătoreşte şi inaugurarea uneia dintre primele curse regulate de la nivel european, pe relaţia Bucureşti - Paris, lansată în anii 1920 de compania franco - română CFRNA, precursor al TAROM şi prima companie aeriană continentală din istoria aviaţiei. De aceea, în data de 19 septembrie 2024, TAROM va pune în vânzare 10.000 de bilete către/dispre Paris la un tarif special de 70 euro, valabil timp de 7 zile. Biletele vor fi disponibile pentru achiziţionare în perioada 19-25 septembrie 2024, iar călătoriile pot fi efectuate în intervalul 1 ianuarie 2025 - 31 august 2025.

O aniversare plină de istorie şi tradiţie Împreună cu ofertele speciale aniversare, TAROM împărtăşeşte cu publicul momente importante din istoria aviaţiei civile şi a companiei.

Pe parcursul următoarelor săptămâni, pe canalele de social media ale TAROM, va fi prezentată o serie de postări care evidenţiază momente-cheie istoria aviaţiei civile româneşti şi a TAROM, începând cu anii '20 până în prezent. O incursiune în timp, care aduce în prim-plan evenimente şi poveşti care au modelat aviaţia, precum primele zboruri comerciale, începuturile transportului aerian şi dezvoltarea TAROM de-a lungul decadelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Contribuabilii nu mai pot depune hârtii la ANAF / Foto: Oana Pavelescu
Centru de date / Foto: Freepik
Inundații / Foto: IGSU
Bursa americană
Stație de emisie-recepție / Foto: Freepik
Foto: Pexels.com
tineri - cladire de birouri. Foto: Pexels.com
Jerome Powell, șeful Fed / Foto: Federal Reserve / Flickr
Fondul Monetar Internațional / Foto: Banca Mondială / Flickr
Bursa de la București
Tehnologie avansată
Ședință de Guvern
Avion
Pager / sursa foto: Flickr.com

Nicuşor Dan vânează ţânţarii din Cişmigiu cu drona

Primarul general al Capitalei a făcut un anunţ despre o...

Elon Musk
Contor electric / Foto: Arhivă

Avertisment privind prețul energiei electrice după plafonare

Dumitru Chisăliță, președintele Asociației Energia...

Profesorul Mircea Coșea
București / Foto: Freepik
Volodimir Zelenski și Jens Stoltenberg / Foto: NATO / Flickr
Explozia unul pager într-un magazin alimentar
La benzinărie
Google / sursa foto: Freepik.com
Telefon Huawei Mate XT Trifold
Date oficiale / FOTO: Frames
O nouă mare provocare

Fond de 30 de miliarde dolari pentru inteligența artificială

Fond destinat investițiilor în dezvoltarea centrelor de...

O femeie se uita la un produs în timpul cumpărăturilor
Energie verde / Foto: Freepik

pixel