Tarom. Prețuri speciale de la 119 euro pentru unele zboruri
Autor: DCBusiness Team | 27 oct 2022, 11:45
Protest la TAROM. Care sunt nemulţumirile angajaților
Protest la TAROM. Care sunt nemulţumirile angajaților
Compania TAROM dă startul campaniei ''Fly PROMO'', ce constă în aplicarea unor tarife speciale, care încep de la 119 euro, pentru anumite zboruri efectuate în perioada 15 noiembrie - 15 decembrie 2022 (data ultimului retur).

Potrivit unui comunicat al companiei, remis joi AGERPRES, oferta constă în achiziţionarea de bilete în perioada 27 octombrie - 30 octombrie 2022 pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic - de la 119 euro; pentru călătorii între Bucureşti şi Budapesta, Bruxelles, Chişinău, Frankfurt, Munchen, Praga, Sofia - de la 139 euro, şi pentru călătorii între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv - de la 159 de euro.

Oferta include: zborul dus-întors, toate taxele incluse, bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Termenii şi condiţiile ofertei sunt: perioadă de vânzare - 27 octombrie-30 octombrie 2022; perioadă de călătorie - 15 noiembrie-15 decembrie 2022 (data ultimului retur); perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică; perioada maximă de şedere la destinaţie este de o lună.

Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

"Rezervarea şi emiterea trebuie să fie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată 'în agenţie' în termen de maxim 48 de ore; reducerea de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani; modificarea datelor de călătorie poate fi făcută cu plata unei taxe începând de la 50 de euro, în funcţie de momentul solicitării şi a disponibilităţii tarifelor pe noile date de călătorie; rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă. Locurile pentru această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zborurile TAROM selecţionate", precizează compania. 

Citește și: 

Tarom lansează biletul economic, FĂRĂ BAGAJ de CALĂ inclus. De când se aplică oferta

Urmând exemplul companiilor low-cost, Tarom lansează o ofertă care nu include bagajul de cală. Noul tip de bilet super-economic va avea, totuși și opțiunea achiziționării separate a bagajului de cală.

Biletele de avion fără bagaj de cală sunt disponibile, sub denumirea de ”Light”, începând cu data de 26 octombrie 2021.

Astfel, prin această modificare a planului tarifar, bagajul de cală gratuit va fi inclus doar în tarifele „Saver”, „Optim” și „Flex” din clasa economică și pentru toate bilete din clasa business rezervate pe zborurile Tarom.

Chiar dacă au achiziționat un bilet la tarif Light, pasagerii vor avea opțiunea și unui bagaj de cală, achiziționat separat, la un preț de 45 de euro pe segment de zbor.

Potrivit informaţiilor din sistemul de rezervări, în prezent TAROM vinde bilete în clasa economică sub trei clase tarifare: „Saver”, „Optim” şi „Flex”. Pentru biletele din clasa business compania oferă două clase tarifare: „Semiflex” şi „Flex”, scrie Boardingpass.

Compania Tarom este într-o perioadă de transformări, fiind în derulare un program de plecări voluntare din companie, iar ulterior se va trece și la disponibilizări.

”Schema de personal redimensionată prevede un număr de 1.316 posturi. Pentru a ajunge acolo, avem în derulare un program de plecări voluntare și am inițiat acțiunile premergătoare disponibilizării de personal, acolo unde cerințele planului de restructurare o impun”, spunea, în vară, directorul Tarom, Cătălin Prunariu.

Potrivit acestuia, Tarom ar urma să lanseze în această iarnă o ofertă care va oferi tarife preferențiale la cazare, pentru clienții care își achiziționează bilete de avion. Citește mai mult AICI

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

ROBOR, 1 februarie 2023. Indicele bancar a scăzut

Indicele bancar a înregistrat o nouă scădere.

Piaţa unică a împlinit 30 de ani

Comisia Europeană a publicat marţi "Raportul anual privind piaţa unică...

Spania majorează salariul minim cu 8%

Premierul spaniol Pedro Sanchez anunţă o creştere cu 8%...

Profitul net al Grupului TeraPlast a scăzut cu 64% în 2022

Profitul net al Grupului TeraPlast a scăzut cu 64% în...

Prețul uraniului, așteptat să crească în 2023

Probabil că va exista o nouă revenire a prețurilor...

AUR: Cererea mondială a atins cel mai ridicat nivel din 2011

Metalul prețios și-a recâștigat rolul de refugiu...

Skoda reduce producţia din cauza deficitului de cipuri

Skoda Auto, o divizie a grupului german Volkswagen, va...

Cel mai bogat armator grec este o femeie de 40 de ani

În Grecia, o țară în care transportul maritim este rege,...

Surpriză! Zona Euro ar putea evita intrarea în recesiune

Zona euro este pe cale să evite o recesiune, după ce a...

Crossuri externe