Technovation, eveniment emblematic al Philip Morris International despre inovaţiile şi tehnologiile secolului XXI în domeniu
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Philip Morris
Philip Morris
Jurnalişti din 23 de țări s-au întâlnit marţi, 15 noiembrie, la Technovation pentru a asculta prezentări și pentru a lua parte discuții despre rolul pe care inovația, tehnologia și știința îl pot juca în reducerea riscurilor legate de fumat.

Technovation oferă mass-media oportunitatea de a interacționați cu oameni de știință și experți în cercetare și dezvoltare de la PMI. La acest eveniment, dialogul între mass-media și alte părți interesate din întreaga lume s-a concentrat pe rolurile critice pe care inovarea, tehnologia și știința le pot juca în asigurarea unui viitor mai bun pentru toți. De asemenea, a fost evidențiată nevoia de asigurare a accesului consumatorilor la informații exacte despre inovațiile susținute de știință.

"Inovația, știința și tehnologia au fost întotdeauna esențiale pentru a permite nenumăraților oameni să trăiască vieți mai bune. Astăzi, ne putem uita înapoi la numeroase exemple care au devenit elemente de bază de zi cu zi în viețile oamenilor din întreaga lume. PMI consideră că inovația și tehnologia pot ajuta la reducerea daunelor cauzate de fumat și au un rol de jucat în abordarea unei probleme globale de sănătate publică.

De-a lungul anilor, compania a avut rezultate bazate pe știință și ani de experiență în cercetare și dezvoltare, a reuşit să fundamenteze științific și să comercializeze o serie de alternative la fumatul clasic pentru adulții care altfel ar continua să fumeze. Aceste produse arată modul în care îmbunătățim constant utilizatorul experiență și răspunde nevoilor consumatorilor prin tehnologia noastră actualizată constant", transmite compania Philip Morris International.

„Un viitor fără fum este doar începutul îndeplinirii misiunii noastre”, a declarat Jacek Olzcak, CEO, PMI. 

Tommaso Di Giovanni, vicepreședinte Comunicații Globale PMI, a adăugat: "Credem că tot mai multe guverne vor recunoaște avantajele produselor fără fum pentru bărbații și femeile care altfel ar continua să fumeze. Și cu această recunoaștere sperăm sincer că factorii de decizie politică vor alege să ducă reglementarea tutunului în secolul XXI."

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...


pixel