Telefoanele Samsung Galaxy care nu mai primesc actualizări Google Play
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Telefon mobil
Telefon mobil
Unele telefoane Galaxy nu au primit actualizări ale sistemului Google Play de mai multe luni. O problemă care afectează atât produsele de înaltă calitate, cât și referințele mai ieftine.

Unele telefoane Galaxy nu au primit actualizări ale sistemului Google Play de mai multe luni. O problemă care afectează atât produsele de înaltă calitate, cât și referințele mai ieftine.

În timp ce Samsung implementează Android 14 pe smartphone-urile sale Galaxy, unele dintre telefoanele brandului nu au primit actualizări de la Google Play de luni de zile, ceea ce-i împiedică pe utilizatorii să se bucure de anumite funcționalități.

Se vorbește, de regulă, despre actualizări importante și de securitate pentru Android, dar puțin mai puțin despre cele de pe Google Play. Cu toate acestea, acestea sunt foarte valoroase, deoarece protejează dispozitivul și îmbunătățește stabilitatea acestuia. De asemenea, pot fi adăugate noi funcționalități legate de produsele Google. Recent, o actualizare a Google Play a permis, de exemplu, adăugarea cărților de îmbarcare în aplicația Google Wallet prin simpla scanare a unui cod QR.

Pentru a verifica dacă Samsung Galaxy a primit cea mai recentă actualizare a sistemului Google Play, se accesează Setări > Despre telefon > Informații despre software > Actualizare sistem Google Play.

Tipuri de telefoane Samsung afectate

Deși lista de mai jos nu este exhaustivă, mai multe telefoane ale mărcii au fost testate pentru a găsi data ultimei actualizări a sistemului Google Play. Surpriza proastă vine de la unele modele premium care nu au fost actualizate de la 1 iulie 2023. Acum mai mult de cinci luni, deci.

Chiar și după o actualizare manuală, unele dispozitive rămân blocate sau se rotesc prin afișarea „Căutați actualizarea”. Datele și actualizările disponibile sunt destul de aleatorii în funcție de modelele testate.

GalaxyClub a identificat întârzieri pe Galaxy S23, Z Fold 5, Galaxy A33 și Galaxy S20. Este greu de găsit o logică în măsura în care Galaxy A54 pe Android 14 este blocat la 1 septembrie, în timp ce Galaxy A52 pe Android 13 a primit actualizarea Google Play de la 1 noiembrie.

Cauza acestei probleme este încă necunoscută și nu prezintă o problemă majoră de securitate imediat, dar Samsung și/sau Google ar fi bine inspirați să o rezolve pentru a oferi utilizatorilor lor actualizări mai recente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Forajul din perimetrul Caragele, reluat de Romgaz

Neptun Deep este în grafic pentru începerea producţiei...

Nvidia, aprope de o evaluarea de 2 triliolane de dolari

Acțiunile producătorului de cipuri au crescut vineri cu...

Soluție olandeză pentru dezvoltarea cipurilor

Este vorba despre un program special ce presupune,...

Binance, amendată din cauza activităților ilicite

După ce de-a lungul timpului platforma de criptomonede...

Pensia de urmaș. Când încetează plata și când se reia

Legea pensiilor prevede condițiile în care pensiile de...

Acțiunile europene au închis vineri pe un trend ascendent

Acțiunile europene au închis vineri la un maxim record...

Explicațiile ANAF despre problemele sistemului e-Transport

ANAF a transmis un comunicat în care abordează...


pixel